Modna prognoza

Od sada svakog ponedjeljka donosimo vam modnu prognozu koja vam savjetuje što obući u nadolazećem tjednu!
Vidi originalni članak

Vrijeme koje je pred nama idealno je za suknje i haljine midi dužine. Kao i što smo prošlog tjedna naglasili, prije no što se u potpunosti prepustimo hladnom i kišnom vremenu u kojem ćemo moći uživati narednih 6 mjeseci iskoristite priliku i obucite one kombinacije koje još uvijek pokazuju malo kože. Dobar kaput ili kožna jakna ili debeli šal ne samo da će grijati već će izgledati fantastično.

 Odlaskom ljeta često su i sve žive boje u našem ormaru pale u zaborav. Nepisano je pravilo kako za vrijeme jeseni i zime uživamo u zagasitim nijansama, zemljanim tonovima i ponajviše neutralnim bojama. Prekršite to pravilo i unesite malo žive boje u jednostavnu kombinaciju. Bilo da se radi o torbi u boji ili dobrom kaputu u kojem će te mamiti poglede, teško da možete pogriješiti.

 

Visoke čizme najveći su trend sezone. Iskoristite dane dok je temperatura još na ugodnih 15 stupnjeva i obucite visoke čizme na kratku suknju ili haljinu. Kako bi cijela kombinacija bila prigodna za dnevno nošenje izbjegavajte izrazit uske haljine ili prekratke suknje. Dugačke veste a i suknje u paru s vestom i visokim čizmama odličan su izbor. Cijeli izgled zaokružite jaknom ili laganim kaputom i vaš savršen jesenski look je spreman.

Još jedan trend koji je ove godine preplavio ulice su traperice na tregere kakve smo nosili u djetinjstvu. Ovo vrijeme idealno je za isprobavanje ovog izgleda. Hlače kombinirajte s vječnim prugicama, košuljom za poslovni a jednobojnim mekanim vestama za ležerniji izgled. Uparite ovu kombinaciju s crvenim ružem i torbicom na lancu i izgledat će te kao da ste sišli s najpoznatije svjetske modne piste.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".