Modna prognoza

Od sada svakog ponedjeljka donosimo vam modnu prognozu koja vam savjetuje što obući u nadolazećem tjednu!
Vidi originalni članak

Koliko vam se samo puta dogodilo da vas lijepo jutro prevari? Da izađete iz stana spremni za nove pobjede u haljini i sandalama a već na pola puta do posla vrijeme vas potpuno iznevjeri. 

Divina modna prognoza za vas je provjerila vremensku prognozu ovoga tjedna i stoga vam donosimo nekoliko korisnih modnih savjeta ali i street style outfita za inspiraciju. 

 Iskoristite zadnje zrake sunca za pokazivanje ljetnog tena, i nošenje laganije odjeće. Kako bi pobjedili jutarnju hladnoću odlučite se za jednostavni sako koji će upotpuniti vaš outfit.

Karirane košulje kao i svake jeseni proživljavaju veliki povratak, a ove im godine društvo rade bijele košulje visokih i ukrašenih ovratnika u viktorijanskom stilu. Kombinirajte ih uz hlače visokog struka i midi suknje.

 Kratke suknje kombinirajte s laganim kaputima ili vestama a potpuno bijeli outfit nije rezerviran samo za ljeto on jednako dobro izgleda i u jesen.

Midi hlače i suknje idealan su odabir za ovo doba godine a oni stoje gotovo svakom! Upotpunite kombinaciju jednostavnim tenisicama za ležerniji izgled ili niskim crnim cipelama za poslovni look.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".