Modna priča koja odiše hrvatskom tradicijom

Hippy Garden i ansambl Lado u lijepoj modnoj priči
Vidi originalni članak

Čuvari hrvatske kulturne baštine Ansambl LADO i modni brend Hippy Garden predstavljaju lijepu modnu priču. Ususret dosad najvećem nastupu LADA u zagrebačkoj Areni, dizajnerica Đurđica Vorkapić i njezin brend “From Croatia with Love” predstavljaju limitiranu kolekciju T-shirt majica i tenisica s prepoznatljivim motivom licitarskog srca i potpisom LADA.

Prava hrvatska kulturno – modna priča zasigurno će razveseliti mnoge ljubitelje tradicionalnih motiva predstavljene u suvremenom ozračju. Inspirirajući i prepoznatljivi motivi izvrsno su se uklopili i povezali modu i kulturnu baštinu.

Dizajnerica je izjavila:

Prekrasna je poveznica brenda ”From Croatia with Love “ s Ansamblom LADO, mišljenja sam da je to najljepši i najpozitivniji način povezivanja hrvatske tradicije s modnim izričajem!

Do sada najveći hrvatski koncert predstavnika najljepše hrvatske glazbene i plesne tradicije pod imenom Čuvajmo naše blago očekuje nas u subotu, 3. lipnja u 20 sati. Posjetitelji će po prvi puta u Zagrebu imati prilike uživati u najmodernijoj glazbeno- scenskoj čaroliji kad je Ansambl LADO u pitanju koji će na do sada najvećoj hrvatskoj pozornici kulture predstaviti potpuno novi cjelovečernji program Ispod duba stoljetnoga.

Limitirana kolekcija majica i tenisica može se kupiti uz upit na mail organizatora marina@high-level.hr te na Hippy Garden web shopu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".