Modna kuća Lukabu predstavila novu kolekciju vjenčanica

FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR
Najnoviju bridal kampanju proljeće/ljeto za 2015./2016. godinu svaka mladenka mora barem škicnuti, te pogledati postoji li nešto iz kolekcije ovog brenda što bi možda mogla nositi za svoj veliki dan. U nastavku ove priče donosimo vam slike iz najnovije kolekcije, te članak o tome kako je nastala.
Vidi originalni članak

Otvorena leđa i čipka samo su neki detalji koji krase vjenčanice Marine Jerant. Vlasnica modne kuće Lukabu, za svoju novu kampanju odabrala je poznatog top modela Anu Lauru Kapetanović, a glavnu inspiraciju pronašla je u samoj lokaciji snimanja na Slama-Land Art Festival-u. U stvaranju kolekcije posebno se usredotočila na istraživanje novih oblika konstrukcije modela, te nije htjela stvoriti trendovsku kolekciju. Puder i nude boje podloge vjenčanica prevladavaju na svim haljinama, a stvorene su za one mladenke koje žele istaknuti svoju osobnost na pomalo neklasičan, ali ipak profinjen način. Svaki model se izrađuje prema mjerama mladenke i u dogovoru s njom, stoga je moguće birati boju, tkaninu ali i dodatne detalje. Cijene predstavljenih modela kreću se od 5000 kn do 7000 kn.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".