Modna kuća Givenchy opet iznenadila

Zvuči nevjerojatno, ali istinito. Ove godine revija Givenchya na modnom tjednu u New York, biti će otvorena i za oči javnosti, odnosno ako se dočepate svoje ulaznice možete sjediti u jednom od redova i promatrati odjevne predmete slavne kuće.
Vidi originalni članak

Kreativni i modni direktor Givenchya, Ricardo Tisci, 11. rujna predstavit će novu kolekciju ove modne kuće i to po prvi puta u New Yorku. No, nije to jedina novost što se tiče ovog brenda. Tisci je ove godine odlučio pustiti 1200 čarobnih ulaznica za reviju i među „obične“ ljude. Prvih 280 ulaznica namijenjeno je studentima mode na fakultetima FIT i Parsons, ali i učenicima srednjih škola koji su zainteresirani za modu. Ostatak karata puštene su u prodaju, a ako uspijete ubrati jednu od njih biti će te smješteni nedaleko od poznatih lica, fotografa i bliskih  prijatelja Givenchya. Razlog zašto je Tisci odlučio dio karata pustiti i u javnost je taj jer želi spojiti fanove ove modne kuće diljem svijeta, bez obzira na njihovo materijalno stanje.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".