Modna ideja koju prepisujemo: Studentica logopedije bijeloj je haljini dala super "twist", što izgleda baš upečatljivo

Ono što je u ostatku godine little black dress, u ljetnim danima postaje njezina varijanta u bijeloj boji
Vidi originalni članak

Mala bijela haljina klasik je koji je postao i zaštitni znak ljeta. Ono što je ueko ostatku ljeta popularna little black dress, u toploj sezoni postaje njezina varijanta u bijeloj boji. Odabrala ju je i studentica logopedije koja je rado pozirala našem Goranu Čižmešiji i otkrila za Divu nekoliko detalja o svojem stilu.

Njezino je ime Laura Marinović, a naš ju je fotograf ulovio netom prije proslave dekanove nagrade. Ovu je kombinaciju, kaže, odabrala za izlazak. 

– Mislim da su kombinacije ovih boja baš lijep kontrast i prizivaju ljeto. Uzorke češće nosim na detaljima, a odjeća mi je monokromatska, s ponekom istaknutom bojom – ispričala je Laura. 

 

Haljina s prorezom elegantan je izbor, a jednako dobro izgleda samostalno ili kad se kombinira s lanenom košuljom, kako je to napravila i zgodna Laura. Uz bijelu haljinu, lanena košulja ljetni je klasik kojeg je dobro imati u ormaru. Odlično funkcionira u raznim priodama, bilo da je riječ o danu u redu, ležernom ručku u gradu ili outfitu za plažu. Laurin izbor bila je efektna zelena, što je super odmak od klasike. 

Ostatak stajlinga bio je vrlo jednostavan pa je Laura odabrala bijelu torbu i sandale na vezanje, model koji nas prati već nekoliko sezona, a popularan je jer se lako kombinira.

Ako ste i sami u potrazi za bijelom haljinu, super modele izdvojili smo u galeriji

FOTO: Zara 179,90 kn FOTO: Zara 199,90 kn FOTO: Zara 249,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 399,90 kn FOTO: Zara 549,90 kn FOTO: Zara 199,90 kn FOTO: Zara 249,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Stradivarius 159 kn FOTO: Stradivarius 159 kn FOTO: Stradivarius 199 kn FOTO: Stradivarius 129 kn FOTO: Stradivarius 159 kn FOTO: Stradivarius 179 kn FOTO: Stradivarius 159 kn FOTO: Stradivarius 159 kn FOTO: & Other Stories 69 € FOTO: & Other Stories 79 € FOTO: & Other Stories 89 € FOTO: & Other Stories 99 € FOTO: & Other Stories 89 € FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 449,90 kn FOTO: Mango 449,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 449,90 kn FOTO: H&M 19 € FOTO: H&M 24 € FOTO: H&M 29 € FOTO: H&M 39 € FOTO: H&M 39 € FOTO: H&M 34 €

 

Ekonomistica u izdanju kojim ćemo se inspirirati cijelog ljeta: 'Volim ležerne kombinacije i ne pratim trendove, nosim svoj stil'

Frizeri kažu da je moderna varijanta Rachel frizure sve popularnija i otkrivaju trikove kako je napraviti kod kuće

Tenisice kakve nosi direktorica financija na špici još nismo vidjeli: Odlično izgledaju u kombinaciji s mini-haljinom od jeansa

Gradom je prošetala neke od najvećih ljetnih trendova, no zvijezda stajlinga bio je komplet zbog kojeg se istaknula na špici

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".