Modna ideja koju prepisujemo ovih kišnih dana: Čizme i kombinezon spoj su koji ne prolazi nezamijećeno

Čizme sa zakovicama kombinaciji su dali rokerski štih, baš kao i gležnjače zbog koje nosimo kad zahladi!
Vidi originalni članak

Kišni dani donijeli su i rashlađenje pa uz proljetne favorite kombiniramo i najdraže komade iz jesenske garderobe. Takve modne kombinacije na špici ne prolaze nezamijećeno, a mi smo se prisjetili jednog stajlinga od prošlog proljeća. Prošetala ga je gradom Kaja Glasnović, a njezine modne ideje savršene su za ove hladnije dane. 

Tada ju je na špici fotografirao naš Goran Čižmešija, a ona mu je rado ispričala nekoliko detalja o svojem stilu. 

– Volim drugačije kombinacije, rijetko me se može vidjeti u nečem običnom. Volim kombinezone i bež boju, a bez čizama ne mogu. Jedva sam dočekala da malo zahladi da obujem čizme, iako i za vrijeme visokih temperatura nosim ljetne modele čizama – ispričala je Kaja prošle godine, kad je gradom prošetala u super kombinaciji kombinezona, kožnih čizama i "kožnjaka". 

Iako mnogi smatraju kako su čizme rezervirane isključivo za hladne dane, trendseterice ih obožavaju nositi na "gole" noge, a Kaji takve kombinacije baš dobro pristaju!

Outfit je upotpunila jednostavnim sunčanim naočalama i klasičnim zlatnim naušnicama.

Košulje-haljine najbolji su izbor za proljeće: Ovo su najljepši lepršavi, chic i udobni modeli!

FOTO: Zara Košulja haljina s ažurom 59,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina od mješavine lana s remenom 4595 EUR FOTO: Zara Košulja haljina od mješavine lana s remenom 39,95 EUR FOTO: Zara Satenska košulja-haljina s remenom 39,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina od mješavine lana s remenom 39,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina od mješavine lana s remenom 39,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina 45,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina s pojasom 49,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina s volanima 39,95 EUR FOTO: Zara Midi košulja haljina 39,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina s pojasom 17,99 EUR FOTO: Zara Košulja-haljina od mješavine lana s pojasom 29,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina 29,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina s kopčom 15,99 EUR FOTO: Zara Midi košulja haljina 39,95 EUR

Hugo Boss lansira liniju trapera posebno namijenjenu Gen Z generaciji
Na licu može doći do izbijanja prištića i tijekom toplih dana - evo kako ih spriječiti
Ni Hailey Bieber nije odoljela trendi proljetnim komadima: Mini suknja uz predimenzionirani kaput veliki je hit

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".