Modna gladijatorica

Serija Scandal osvaja gledatelje već 5 sezonu a lik Olivie Pope ne prestaje oduševljavati svojim sofisticiranim poslovnim outfitima...
Vidi originalni članak

Kerry Washington i njezin lik Olive Pope ne prestaju inspirirati žene svojim elegantnim, sofisticiranim i uvijek izuzetnim stilom. Serija je, čini se, pogodila ukus publike koja je prigrlila snažan ženski lik Oliviie. Radnja se odvija u Washingtonu a glavna tema su političke intrige i Oliviin odvjetnički tim koji uspješno rješava i naizgled nemoguće slučajeve. No ne dajte se zavarati, moda u ovoj seriji ima značajnu ulogu. Lyn Paolo glavna je kostimografkinja na setu a najveći joj je izazov upravo osmišljavanje odjeće za Oliviu jer kako kaže ona uvijek izgleda izvrsno, od večere u Bijeloj Kući pa do tradicionalnog ispijanja vina na kauču. 

Istražili smo koje su tajne Olivijinog stila koji fascinira žene diljem svijeta.

Zaštitni znak Olivije Pope bez sumnje je dobar kaput. Predimenzionirani kaputi stegnuti u struku jednostavnim kožnim remenom, baloneri, kaputi s uzorkom čak i pelerine sastavni su dio njezinog svakodnevnog outfita. Ne možemo se oteti dojmu kako je veliki jesenski hit dugih rukavica dijelom inspiriran upravo popularnom serijom jer Oliviia takve rukavice - obožava.

Ni u svečanim prilikama nikada nismo ostali razočarani njenim odabirom. Dramatična monokromna haljina dizajnera Rubina Singer mnogi se slažu bila je savršen odabir za Oliviju. Haljina je odražava njezinu osobnost snagu i samostalnost dok su dugačke Carolina Amato black rukavice istaknule njezinu ženstvenu stranu. O zlatnoj vintage haljini Jean Faresa koju je obukla na predsjednikov 50-ti rođendan još se dugo pričalo dok je jednostavna bijela haljina ukrašena crnom čipkom koju smo imali priliku vidjeti u flashbacku serije, djelo američkog dizajnera Michael Korsa.

Iako njeguje minimalistički stil rijetko zaboravlja na modne dodatke. Kod odabira nakita nikada ne griješi, uz klasična odjela kombinira dugačke ogrlice. Jednostavan sat ne skida sa ruke ali njezin must have definitvno su velike torbe. Pradin model "Saffiano tote" ne ispušta iz ruke.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".