Modna dizajnerica ima dvije neodoljive kćeri, a njihove pripreme za školu baš su nas nasmijale!

Blanka Zgonjanin otkrila nam je kako se Aria priprema za vrtić, a Nika za školu
Vidi originalni članak

Blanka Zgonjanin modna je dizajnerica koja stoji iza brenda “Lolita Blanka”, a uskoro će svoje dvije ljepotice, Niku i Ariju, ispratiti i nove (pred)školske obveze. Aria ima pet godina uskoro se vraća u Montessori vrtić:

Već je treću godinu u “otporu”. Premda je društvena i odlično se uklopila, uvijek imamo neku dramu oko odlaska. Ipak, pronašli smo način kojim sve prolazi manje “bolno” pa mali rituali uljepšavanja i “modiranja” pomažu da stres bude što manji.

Starija kći Nika ima 11 godine i ove jeseni prelazi u razrednu nastavu:

Nemamo neke tenzije po pitanju toga, više neko pozitivno uzbuđenje. Nika je jako dobar i odgovoran đak, a na školu nije zaboravila ni tijekom ljeta pa je cijelo vrijeme na putovanjima strastveno birala i kupovala škoski pribor.

No, Blanka je nadodala da, kad bi pitala Niku veseli li se novoj školskoj godini, ona bi kategorički odgovorila kako nitko ne voli školu.  Ipak, iako im je još uvijek pomalo stresna pomisao vraćanja u realnost, razveselio ih je njihov grad, Makarska, s obzirom na to da su iz grada osigurali besplatne udžbenike svim osnovnoškolcima. Također, sve tri dijele jednaku radost kod biranja školskog pribora i nove jesenske kolekcije. Blanka je rekla:

Nika već pomalo gradi neki svoj stil i prati modne brendove za koje ni ja nisam čula. Nekad je u buntu i ne želi prihvatiti moje sugestije, ali opet vrlo često traži moju podršku u odabiru.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".