Moderna Chanel klasika

FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver
Najnovije remek dijelo Karla Lagerfelda smjestilo se u prekrasni francuski muzej Grand Palais...
Vidi originalni članak

Karl Lagerfeld jučer je predstavio jedan sasvim novi Chanel.  Mladenački, nosivi i urbani stil ove kolekcije savršeno se uklopio s tradicionalnim i beskrajno elegantnim Chanel komadima. Damsku kolekciju krase fantastični komadi poput sofisticiranog rozog kompletića od tvida, dugačkih haljina i damskih suknjica do ispod koljena.

Bez obzira na moderni zaokret u ovoj kolekciji Karl je uspješno infiltrirao starinski štih i eleganciju. Najveću ulogu u tome su igrale dugačke slojevite ogrlice od bisera, mašne i starinski šeširići a romantična čipka i mašnice kao stvoreni su za ljubiteljice ženstvenog stila. Ova kolekcija zaista je pun pogodak i za razliku od nekih prijašnjih, većinu komada s piste, lako bi mogli uskladiti s urbanim uličnim stilom. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".