Modelu i bivšoj misici mini-haljina odlično pristaje: Nosi je s natikačama koje su već sezonama najpoželjnije

Goran Čižmešija na zagrebačkoj je špici fotografirao Mirnu Naiiju Marić, modela i bivšu Miss Universe Hrvatske
Vidi originalni članak

Ono što je u ostatku godine mala crna haljina, ljeti je model u bijeloj verziji. To jako dobro zna i zvijezda naše modne priče sa zagrebačkih ulica, Mirna Naiia Marić. Mirna je model i bivša Miss Universe Hrvatske, a minijaturna bijela haljina pristaje joj kao salivena.

U centru Zagreba fotografirao ju je naš Goran Čižmešija još pretprošlog ljeta, a Mirna je s njim rado porazgovarala o svojem stilu.

– Ovo mi je bilo najjednostavnije i najkomotnije što sam odabrala za izlazak u grad. Ljeti često nosim bijeli, zimi rijetko, iako sam ga počela nositi pa sam kupila bijeli teddy kaput. Po gradu najčešće nosim visoke pete, ali kako je sada vruće, udobnije mi je u ravnim natikačama. Tenisice obožavam, kao i trendi sportski stil. Ne postoji nešto što nikad ne bih nosila – ispričala je prošle godine za Divu prekrasna Mirna koja super stil ima u malom prstu i čijom se kombinacijom ovih dana možete inspirirati.

Osim haljine, za oko su nam zapeli i modni dodaci kojima ju je upotpunila. Odabrala je popularnu Dior Saddle torbu, model kojeg je popularizirala još Carrie Bradshaw u seriji Seks i grad, a prije nekoliko sezona vratio nam se u još boljoj i efektnijoj verziji. Cure ga jednostavno obožavaju, a Mirna ga je super uklopila u ljetni stajling.

Tu su i najpoželjnije natikače, smeđi kožni model koji iz ljeta u ljeto ne gubi na popularnosti. Popularizirao ih je luksuzni francuski brend Hermes, a njima su se inspirirali brojni high street dućani, među kojima je najpopularniji onaj iz Zare koji svake ljetne sezone dolazi kao dio nove kolekcije. 

Modne ideje koje ovog vikenda prepisujemo: 'Slučajno smo usklađene po bojama; prijateljice smo pa se znamo u dušu'
Svake se minute proda jedna bočica ovog seruma: Odličan je za sve tipove kože i vraća joj elastičnost
Vrijedi ih isprobati za vrijeme visokih temperatura: Dezodoransi koje prati glas pouzdanih i ugodnih na koži

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".