"Modea" - izvedena riječ od moda, brend za koji morate čuti

Modea je izvedena od riječi moda, kao jednog od osnovnih smjerokaza u više od pedeset godina uspješnog rada i bivanja, danas jednog od najvećih i najpoznatijih proizvođača lake konfekcije u Hrvatskoj.
Vidi originalni članak

Svoj bogati proizvodni program MODEA kontinuirano nadopunjuje i razvija sukladno zahtjevima domaćeg i inozemnog tržišta, te svjetskih modnih tendencija. MODEA tržištu nudi kolekcije bluza, suknji, hlača, haljina, kompleta i kaputa za žene, te kolekciju košulja i odijela za muškarce.

Svojim se proizvodnim programom nastojimo približiti svakom pojedinom kupcu, te s posebnom pažnjom osmisliti nosiv i originalan proizvod koji će isticati šarm, osobnost i eleganciju svakog ponaosob, stvarajući zajednički, jedinstveni stil odijevanja. Modea  nosi korijene još iz 1960. godine gdje je od strane općine Garešnica osnovano konfekcijsko poduzeće Garić, da bi se godinu dana poslije ujedinilo sa zagrebačkim DTR-om.  

Do 1974. poduzeće je poslovalo kao proizvodni pogon, a nadalje kao samostalni OOUR Garešnica koji je 5. prosinca 1989. izdvojen iz sastava DTR Zagreb i organiziran kao samostalno društveno poduzeće registrirano na ime MODEA – tvornica rublja Garešnica s p.o. Osnovna djelatnost poduzeća bila je proizvodnja tekstilne konfekcije. 1992. godine poduzeće mijenja status pretvorbom u dioničko društvo pod nazivom Tvornica rublja MODEA d.d. Robna marka MODEA i njegov nositelj, koji je danas, Tex d.o.o. danas zauzimaju značajno mjesto u gospodarstvu grada Garešnice.

Tvrtka Tex d.o.o. je osnovana 14.09.2012. sa osnovnom djelatnosti proizvodnje rublja, međutim sa ozbiljnom poslovnom aktivnošću kreće u studenom 2015. godine kada zapošljava veći broj djelatnika na poslovima prodaje i otvara 8 prodavaonica koje se bave prodajom tekstilnih proizvoda i proizvoda od kože. Svakodnevno nastavljamo razvijati aktivnosti i ulaganja koja se kontinuirano provode u skladu sa zahtjevima i potrebama kupaca te dugoročnim ciljevima tvrtke, koji su primarno usmjereni jačem položaju i konkurentnosti na domaćem i inozemnom tržištu. U svrhu modernijeg pristupa kupcima Tex d.o.o. u prosincu 2017. godine pokreće svoju web trgovinu koja je uvijet za konkurentnost na tom tržištu koje je sve više u porastu. Pratite njihovu Facebook stranicu i posjetite online shop

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".