Moda za sve generacije? To nije san, to je Piazza Italia - vaš novi modni obiteljski brend

FOTO: Piazza Italia promo FOTO: Piazza Italia promo FOTO: Piazza Italia promo FOTO: Piazza Italia promo FOTO: Piazza Italia promo FOTO: Piazza Italia promo
Talijanski dizajn, vrhunska kvaliteta i vrlo, vrlo pristupačne cijene, glavne su odlike internacionalno poznatog branda Piazza Italia koji je konačno i u Hrvatskoj otvorio svoje prve trgovine po konceptu fashion family store
Vidi originalni članak

Prve kolekcije Piazza Italie moći će prošetati modno osviještene splićanke i splićani, zagrepčanke i zagrepčani - odrasli i djeca. Prva trgovina Piazza Italia otvorena je u shopping centru Mall of Split, a sinoć, 17.3.2016. i druga u Arena Centru Zagreb. 

U trenutku otvaranja nudi kreativnu, trendy proljetnu kolekciju  koju krasi nadaleko poznati talijanski dizajn i šarm. Kao dominantni nametnuli su se etno, pruge i cik-cak uzorci prisutni na svim odjevnim kombinacijama, a casual traper upotpunjen je sa zemljanim tonovima jakni i pulovera. Zanimljiva modna igra svih nijansi plave učiniti će odjevne predmete Piazze Italie ovogodišnjim predmetima žudnje za sve poklonike mode i trendova.  

Na svečanom otvaranju Piazze Italia u Zagrebu bile su prisutne mnoge poznate osobe iz javnog života, a posebice sportaši koji ovaj brand prepoznaju kao spoj elemenata modernog , casual, trendy i ugodnog za svakodnevno nošenje. Legenda hrvatskog nogometa Čiro Blažević družio se s nogometašima, mladim reprezentativcima Ante Čorićem, Markom Rokom i Filipom Benkovićem, a nove kolekcije sa zanimanjem su razgledali i Dubravko Šimenc , Matija Vuica te mnogi drugi  željni novosti na HR fashion sceni.  

O brandu Piazza Italia

Tvrtka "Piazza Italia" osnovana je 1993. godine u Italiji, zahvaljujući inicijativi triju mladih poduzetnika s velikom vizijom. Tijekom posljednjih nekoliko godina Piazza Italia zasluženo je postala jedan od vodećih brandova vrhunske modne odjeće, a danas ima široku mrežu prodavaonica u Italiji i inozemstvu – 250 dućana u Italiji i 70 u svijetu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".