Moda za najluđu noć u godini

Svaka žena može pronaći nešto za sebe, bez obzira na to koji stil njeguje
Vidi originalni članak

Jedan od najpoznatijih hrvatskih modnih brendova, Diadema, predstavila je novu party kolekciju "New Year 2017". Modna publika prepoznala je Diademu zbog njezine ustrajnosti na kvaliteti i udobnosti, ali i zbog istovremenog stvaranja kolekcija koje naglašavaju ženstvenost, eleganciju i seksipil. Osim nove svečane linije, u Diademinoj kolekciji je naglasak stavljen na urbane mladenačke trendove, kao i svakodnevne poslovne kombinacije.

Predstavljanjem nekoliko različitih modnih smjerova, brend je omogućio da svaka žena pronađe nešto za sebe, bez obzira na to koji stil njeguje. Cjelokupna kolekcija je vrlo jednostavna za kombiniranje i uklapa se u svaki stil, a istovremeno predstavlja i upečatljive komade s kojima će Diademini kupci biti primjećeni u svakoj situaciji.

Uključite se u natječaj i osvojite crnu pamučnu majicu! Natječaj traje do 31.12. a biramo najkreativniji odgovor na pitanje ''U kojim prilikama se vidite sa Diademinom majicom?''

Dobitnica je Vlasta Salopek. Čestitamo!

izlog

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".