Moda na ročištu: Severina izabrala popularan kaput i buce za koje znamo gdje ih kupiti na sniženju

Od dodataka je izabrala popularnu Gucci torbicu
Vidi originalni članak

Severinin stil pod povećalom je medija u svakoj situaciji pa čak i na Općinskom sudu gdje vodi spor s Milanom Popovićem oko skrbništva nad malenim Aleksandrom. Na sud je stigla u pratnji Igora Kojića, a i ovog je puta izgledala fantastično.

Odjenula je popularan teddy coat koje je kombinirala s crnom dolčevitom i trapericama, a nije porpustila ni obuti i popularne buce. Njih potpisuje Isabel Marant, a njihova je originalna cijena 460 €, dok se sad mogu kupiti po sniženoj cijeni od 230 € na web shopu My Theresa. 

Osim skupih buca, look je zaokružila još jednim dizajnerskim komadom - Gucci torbicom s njihovim prepoznatljivim logom, a time je pokazala kako Gucci nastavlja svoju modnu dominaciju i u ovoj godini.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".