"Mnogi zaziru od kombinacije tamnoplave i crne, i to s razlogom! Nije ih lako kombinirati"

Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je novu modnu kombinaciju zastupnice Dalije Orešković
Vidi originalni članak

Mirando Mrsić i Dalija Orešković održali su u Saboru konferenciju za medije, a Orešković je za tu prigodu odabrala kombinaciju tamnoplave i crne. Zamolili smo modnu savjetnicu i urednicu Dubravku Prpić Znaor da prokomentira ovaj styling:

Mnogi zaziru od kombinacije tamnoplave i crne, i to s razlogom! Naime, nije ih lako kombinirati, naročito kad je tekstura čipkasta. Predlažem jednostavne, bazične modne plohe, bez čipke i ostalih sličnih dekoracija. 

Prpić Znaor predlaže svijetle najlonke prirodne boje kože jer sve skupa djeluje vrlo zatvoreno i tmurno.

Iako je crna boja cool, to ne znači da je ona uvijek super rješenje. Predlažem i neke svijetle tonove ili samostalnu tamnoplavu. Mašna je dobar detalj, naročito kad je outfit potpuno taman i zatvoren. Ženstvenost u poslovnim i političkim krugovima ne mora biti vrlo naglašena, no, ipak, lijepo je kad je haljina nadograđena nekim fluidnim detaljem, samo da nije čipkasta. 

U galeriji pogledajte odlična modna izdanja Sabine Glasovac, jedne od najbolje odjevenih saborskih zastupnica:

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Marko Prpić/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: Goran Čižmešija

Što su modni kritičari rekli na modna izdanja s ovogodišnje dodjele nagrade Oscar?

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".