Mnogi će reći veliko "ne" bijelim cipelama, a Petra Kurtela u njima i bijeloj košulji izgleda odlično

Legendarni američki brand Gap otvorio je novu trgovinu u Zagrebu, u Arena Centru i oduševio brojne obožavatelje brenda, među kojima je bila i ova lijepa glumica
Vidi originalni članak

Popularnost jednostavnim bijelim cipelama uopće ne opada, a kako je stiglo proljeće, fashionistice ih nose sve češće i češće. Petra Kurtela ovaj put odlučila se za jednu vrlo jednostavnu kombinaciju, pa opet dokazala kako je bijela košulja uvijek toliko dobar odabir. 

Klasičan model košulje iskombinirala je s bijelim sakoom, trapericama opuštenog kroja, koje po sebi imaju cvjetiće, a mala jednostavna torba, baš se dobro uklopila u cijelu priču. Ovaj styling iz poslovnog u večernje pretvara se u sekundi, a važno je jedino da u štiklama možete stajati cijeli dan 😂.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".