Mlada Iločanka koja danas živi u Beču pokreće svoj modni brend Adores

Želi da cijela kolekcija bude nešto drugačije nego što smo do sada navikli, a u planu joj je s vremenom uključiti u stvaranje kolekcije i svoje pratitelje s društvenih mreža koji će moći predložiti svoje ideje.
Vidi originalni članak

Imala je samo 11 godina kada je Mia Miškulin, zajedno s roditeljima, objavila svoje prve video snimke i fotografije na društvenim mrežama. Počela je s objavama na YouTubeu, a potom na Instagramu i TikToku da bi danas došla na oko 900 tisuća pratitelja koji je znaju kao mm.Mia. Mia je inače rođena Vukovarka, koja je do svoje devete godine živjela u Iloku kada se s obitelji preselila u Beč.

– U svojim objavama sam govorila o odjeći, šminkanju, školi, životu, a u svemu su mi pomagali roditelji kao i dvije mlađe sestre. Puno mi sve vrijeme pomažu i roditelji. Idem još u školu pa je puno obaveza. Naporno je sve to, ali navikla sam i sviđa mi se te svakako mislim i dalje biti aktivna na društvenim mrežama – rekla nam je Mia koja ovih dana kreće i sa svojim novim projektom.

Naime, tijekom vremena i komunikacije sa svojim pratiteljima došla je na ideju da pokrene svoj modni brand koji će svjetlo dana ugledati 1. srpnja ove godine.

– Brend se zove „Adores“. Ime branda sam odabrala jer sam željela da to bude nešto što ide uz mene. Ja sam pozitivna osoba tako da „Adores“ ima značenje „voljeti“, „željeti“. Svoju prvu kolekciju, koja je spremna, nazvala sam „Adores It“. Sastoji se od pet crop topova s tim da neću stati samo na tome jer planiram svaki mjesec izbaciti dvije nove stvari. U planu mi je ubaciti i svečane haljinice jer mi to traže pratitelji. Planiram s vremenom sve više širiti kolekciju pa i ubaciti i odjevne predmete za muškarce  – rekla je Mia.  

Dodaje kako je na društvenim mrežama već započela otkrivati crteže krojeva, koje će sve veličine biti kao i koje će se boje moći izabrati. Želi da cijela kolekcija bude nešto drugačije nego što smo do sada navikli, a u planu joj je s vremenom uključiti u stvaranje kolekcije i svoje pratitelje s društvenih mreža koji će moći predložiti svoje ideje. Pojašnjava i kako je u kratkom vremenu pronašla i krojačicu iz Hrvatske koja će šiti njene modele. U međuvremenu je odlučila i koje će materijale koristiti s obzirom da joj je važno da oni budu lagani i kvalitetni.

– Sve ove godine moga snimanja roditelji su me podržavali i pomagali oko svega što je bilo potrebno. Na početku mi se sve činilo lako i jednostavno dok nisam shvatila da baš i nije tako. Prvo, jer nemam 18 godina pa moram pričekati rođendan da bih mogla otvoriti svoj obrt. Tu je i niz drugih manjih ili većih sitnica gdje sam trebala pomoć roditelja – istaknula je Mia.

Njezini roditelji potvrdili su nam da od prvoga dana podržavaju njeno djelovanje na društvenim mrežama kao i da će biti maksimalno uz nju i sada kada pokrene svoj modni brand.

– Od početka smo u cijeloj ovoj priči uz nju i tu smo za sve što treba da joj pomognemo. Tu smo i za savjete kao i da pripazimo na sve. Mi smo joj svakako velika podrška. Ona to voli, sretna je i zadovoljna i nama je to najvažnije. Biti će uz nju i sada kada krene s ovim modnim brandom. Kada ona odluči drugačije mi ćemo opet biti uz nju – rekao je Miin otac Igor Miškulin.

Ovog ljeta ponovno se nose gladijatorice, a ove iz omiljenog dućana odličan su odabir:

FOTO: Zara Metalizirane kožne sandale 29,95 EUR FOTO: Zara Ravne sandale na vezanje 29,95 EUR FOTO: Zara Ravne sandale na vezanje 29,95 EUR FOTO: Zara Ravne sandale s vezicama 29,95 EUR FOTO: Zara Ravne sandale od tkanine na vezanje 29,95 EUR FOTO: Zara Ravne sandale s vezicama 35,95 EUR FOTO: Zara Ravne sandale od brušene kože sa zakovicama 39,95 EUR FOTO: Zara Ravne kožne sandale sa zakovicama 29,99 EUR FOTO: Zara Ravne sandale s vezicama 39,95 EUR FOTO: Zara Ravne kožne sandale na vezanje 49,95 EUR

Ovog ljeta ponovno se nose gladijatorice, a ove iz omiljenog dućana odličan su odabir
Želite isprobati popularnu 'fringe' frizuru? Evo koji stil najbolje odgovara svakom tipu lica
Predimenzionirani blejzeri i prsluci pravi su ovosezonski hit, a evo kako ih nose naše trendseterice

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".