"Mislim da je izbor između cipela i torbice najgore pitanje koje se ženi može postaviti!"

Nova zvijezda naše rubrike je stylish Anaanđela Galiotović
Vidi originalni članak

Iza neobičnog i simpatičnog nadimka @mekana_zekana na Instagramu se kroja 23-godišnja Anaanđela Galiotović. Dolazi iz Sinja i novopečena je magistra farmacije. 

Jako voli svoju struku i jedva čeka početi raditi, a slobodno vrijeme najradije provodi negdje uz more uz kavu, a po mogućnosti i kolače! 

Osim što ih voli jesti, također uživa u pravljenju slastica. Sve što radi, radi s ljubavlju i skoro pa je perfekcionist. Voli slušati glazbu, shoppingirati i fotkati za Instagram!

Kakav stil u odijevanju preferiraš?

Ne znam kako bih definirala svoj stil, možda kao spoj elegancije i udobnosti, a također mi jako varira o raspoloženju pa sam nekim danima u običnim trapericama i tenisicama, a drugi dan u nekoj finoj bluzi i leopard balerinkama. Mislim da u odijevanju uvijek igram na sigurno i rijetko kad spajam nespojivo.

U čemu se osjećaš najudobnije, koji je tvoj outfit "to go"?

Najudobnije se osjećam u crnim trapericama, nekoj zanimljivoj bluzi širokog kroja i finim cipelicama.

Što nikad ne bi odjenula?

Nikad ne bih odjenula crne mrežaste čarape jer mi se uvijek čini da ne pristaju ni na što. Jednostavno su mi too much. :) Također nikad ne bih odjenula neke tajice, osim ako ne idem vježbati.

Koji ti je najdraži komad u ormaru, a koji naskuplji?

Teško mogu izdvojiti omiljeni komad odjeće jer kad kupujem uglavnom dobro promislim i bitno mi je da mi se nešto jako sviđa, ali imam jedan bež kaput s krznom oko vrata kojeg obožavam i čuvam i nekako želim da traje vječno. :) Nisam sigurna koji mi je najskuplji komad, vjerojatno taj kaput koji sam spomenula i crne visoke Michael Kors čizme.

Gdje najčešće kupuješ i što si posljednje kupila?

Najčešće kupujem u Zari i online na Asosu. Obožavam Zaru kao i sve druge trendseterice i tu se nema što puno objašnjavati, a razlog zbog kojeg sam zaljubljena u ponudu na Asosu je taj što nudi širok izbor odjeće, obuće i modnih dodataka od najjeftinijih do najskupljih brendova i posebno zato što skoro nitko onda nema isti komad odjeće kao ja. Posljednje sam kupila gležnjače branda Office shoes na Asosu, nalik na megapopularne Givenchy.

Koje bi domaće i svjetske osobe mogla okarakterizirati kao svoje modne uzore?

Pa iskreno nemam neke modne uzore, imam svoj neki stil i znam što mi se sviđa, što mi stoji i uvijek se vodim time. Međutim, često se modno inspiriram na Instagramu i uživam gledati kombinacije srpske blogerice Tamare Kalinić i Negin Mirsalehi. Također tu ne mogu izostaviti ni neke naše cure koje imaju prekrasan stil kao što su @stazisweets, @slakipalaki, @turquoiselove9, @stylebynala i druge.

Torbica ili cipele, koji je tvoj izbor?

Mislim da je ovo najgore moguće pitanje koje netko može postaviti ženi! :) Ne mogu se odlučiti zato što imam jako puno torbica, ali jednako mnogo pari cipela i nikad ne mogu odoljeti kupovini ni jednog ni drugog. Još jedna stvar, obožavam kad su mi cipele i torba matching, to mi je san snova! :)

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".