Mislili ste da je svejedno kad objavljujete fotku na Instagramu? Ipak nije...

No, teško da ćemo se tog pridržavati.
Vidi originalni članak

Instagram je mnogima omiljena društvena mreža - prati nas kroz cijeli dan jer rado dijelimo trenutke jutarnje tjelovježbe, odjevne kombinacije, ručka, pića s prijateljicama, noviteta iz shoppinga ili odlaska u kino s dragim. Međutim, osim što želimo podijeliti vlastite trenutke, uvijek nam je drago da objava ima što više lajkova. Osim "atraktivnosti" same fotografije, na to će utjecati i vrijeme dana u kojem je fotografija objavljena. 

Naime, Hopperu HQ, Instagramovom alatu, objave je najbolje tempirati između 18 i 20 sati preko tjedna te oko 11 sati ujutro tijekom vikenda jer je prema istraživanjima zaključeno kako je u to vrijeme najviše ljudi online.

Pokušajte, a ne zaboravite ni na hashtagove! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".