Mislili ste da isti kaputi na mogu dobro izgledati na muškarcu i na ženi? Oni su dokaz da mogu!

Goran Čižmešija ulovio je u šetnji gradom još jedan stylish par
Vidi originalni članak

Nemamo često priliku vidjeti parove u istim kaputima, no Romana i Nino Radočaj pokazali su nam da to može baš dobro izgledati!

Ovi su ekonomisti isfurali kapute s dvostrukim kopčanjem, a tako stylish nisu promaknuli objektivu fotografa Gorana Čižmešije. Oboje nose kaput iz Zare - Romana ga je kombinirala s čizmama iz istoimene trgovine i torbom Celine, dok ga Nino nosi uz Replay hlače i Hugo Boss čizme. 

Na drugoj fotografiji, Romana je također odjenula kaput dvostrukog kopčanja, no ovog puta u nešto otkačenijoj verziji - odlučila se za model iz Zare, a kombinirala ga je sa Celine torbom i Isabel Marant čizmama. Nino nosi jaknu Peuterey, hlače iz Replaya i Hugo Boss čizme. 

Volimo se srediti, što zbog posla, što da si time uljepšamo dan.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".