Mislili ste da crno od glave do pete izgleda dosadno? Naš zgodni glumac skroz će vas razuvjeriti!

Goran Čižmešija fotkao je Marka Petrića koji je fan mnogima omiljene (ne)boje - crne
Vidi originalni članak

Crno od glave do pete naš je vječan odabir u danima kad nemamo inspiracije (ok, i inače!), no postoji rizik da se u toj (ne)boji izgleda dosadno. Ipak, glumac Marko Petrić s tim nema problema, što je dokazao kad je pozirao našem Goranu Čižmešiji.

Marko je rekao:

Volim crnu, najjednostavnija je, s njom ne treba puno komplicirati. Pokušavam uobličiti svoj stil po principu "manje je više".

Rekao je da, unatoč crnini, nosi šarene čarape koje često dobiva na poklon od prijatelja, a može se reći da su njegov zaštitni znak!

Rekao je i da nikad ne bi nosio nešto što je po stilu nedefinirano i "nešto između":

Ne bih nosio one trendi glomazne tenisice ili neke koje izgledaju kao cipele, ili neki kaput za koji ne znaš je li sportska jakna. Volim konkretne stvari za koje mogu reći; ovo je cipela, ovo je tenisica, ovo je jakna, ovo je kaput, ovo je trenirka, ovo je odijelo…

 

Voli li više pse ili mačke, izlaske do jutra ili kućna druženja s društvom? Je li romantičan ili cijepljen od romantike? ❤️️ Glumac Marko Petrić otkrio nam je kul detalje o sebi u brzopoteznim pitanjima!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".