Mislili ste da ćete znati kako kupiti ERDEMxH&M kolekciju? Prvo pročitajte stroga pravila

Od sutra u trgovine stiže očito najiščekivanija kolekcija sezone, a H&M se pobrinuo da ovaj put ne bude kaos
Vidi originalni članak

Na službenoj stranici dućana H&M izašla su stroga pravila kupovine nove ERDEM kolekcije. Od toga koliko komada smijete kupiti do pravila stajanja u redu... Pročitajte ih u nastavku!

Kolekcija je dostupna u H&M trgovini u Centru Cvjetni te Online, od 2. studenoga 2017. od 09:00 h. Kako bi svi mogli kupiti nešto iz kolekcije ERDEM x H&M, kupnja je ograničena na najviše jedan komad istog proizvoda po osobi. Navedeno se odnosi na sve proizvode iz kolekcije, uključujući i modne dodatke, cipele i torbe. Isti uvjeti primjenjuju se i na kupovinu dizajnerske kolekcije u trgovini. 

Čekanje u redu

Kupci koji čekaju u redu dobit će narukvicu u boji; postoji 14 boja, po jedna za svaku skupinu od 20 kupaca. Boja određuje kada je vaš red za kupovinu u zoni s dizajnerskom kolekcijom. Svaka skupina imat će 10 minuta za kupovinu, uz pauze od 10 minuta između skupina. Dijeljenje narukvica počinje u 08:00 h. Trgovina se otvara u 09:00 h. Mjesto u redu i narukvica nisu jamstvo da će bilo koji proizvod iz kolekcije Erdem x H&M biti dostupan. U ostatku trgovine kupovina će se odvijati nesmetano i na uobičajen način jer se sustav čekanja odnosi samo na kupovinu dizajnerske kolekcije. Ako dođete prije nego što se trgovina otvori, molimo vas stanite u red, kažu iz H&M-a. Zaposlenici će vam objasniti kako funkcionira sustav kupovine.

Povrat robe

Povrat kupljene dizajnerske kolekcije dozvoljen je samo unutar 7 dana, isključivo u H&M trgovini u kojoj se prodaje dizajnerska kolekcija. Artikli trebaju biti u savršenom stanju (nenošeni/nekorišteni) te je uz njih potrebno donijeti račun! Povrat kupljenih modnih dodataka nije moguć iz higijenskih razloga. Standardni uvjeti i odredbe H&M-a primjenjuju se i na Online kupovinu. Rok za povrat artikala kupljenih putem Online kupovine je 14 dana.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".