'Mirroring' metoda rješenje je za savršeno usklađene outfite s kojom ćete uvijek izgledati trendi i stajliš

Mirroring’ je jednostavna, ali učinkovita tehnika vaše je tajno oružje za postizanje odličnog stila bez napora svaki put.
Vidi originalni članak

U svijetu mode koji se stalno razvija, pronalazak savršene odjeće ponekad se može činiti kao traženje igle u plastu sijena. No, postoji jedan pristup biranja odjeće i modnih dodataka koji će pomoći da izaberete savršen stajling. ‘Mirroring’ je jednostavna, ali učinkovita tehnika vaše je tajno oružje za postizanje odličnog stila bez napora svaki put.

Malo truda, velik učinak, stilski trik oslanja se na nekoliko dodataka u istoj boji koje stilizirate zajedno kako biste stvorili koherentnu šarenu boju u cijeloj odjeći. Započinjete s neutralnom bazom, a zatim izaberite niz odgovarajućih dodataka, kao što je džemper zavezan oko ramena i torbica, odnosno jakna i cipele, sve u jednoj odgovarajućoj boji za jednostavnan outfit koji će se činiti totalno stajliš.

Iako su mnogi eksperimentirali s crvenim i tamnocrvenim bojama, metoda zrcaljenja izgleda chic bez obzira koje boje odaberete za stiliziranje. Ako ste zainteresirani za odabir najlakšeg stilskog trika, donosimo najbolje primjere kako stilizirati metodu zrcaljenja ove zime.

Tamnocrvena je duboka, zimska nijansa koja izgleda chic kad se nosi slojevito preko crne, smeđe ili zelene. Kupite sjajnu kožnu robu i stilizirajte je uz tamnocrveni šal ili tamnocrvene čarape.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lydia Tsegay (@femmeblk)

U mračnim zimskim danima ništa ne izgleda bolje od svijetle krem boje koja će podignuti svaki outfit, a odlično izgleda kada se nosi u kombinaciji s potpuno crnim komadima.

Ako govorimo o neutralnim, favorit mnogima je boja devine dlake. Tako dobro funkcionira s toplim smeđim i bež tonovima, a ovu boju koja se lako stilizira tako je lako ubaciti u zimski ormar.

Trend smeđe boje ove je zime u porastu. Stilizirajte s hladnim nijansama breskve ili se odlučite za monokromatski izgled i nosite uz svijetlo smeđe i krem ​​boje.

Klasični crni dodaci nikada neće izaći iz mode. Stavite ih zajedno za koordinirani izgled koji djeluje chic i sofisticirano.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Magdalena-Maria | Street style & UGC (@immegii)

Lagani i prozračni: Francuski valovi za koje frizeri kažu da funkcioniraju na svim tipovima kose
Glatki, bez izbočina, u zdravoj, ružičastoj boji... Kako izgledaju zdravi nokti?
'Spadam malo pod stereotipnu arhitekticu i uglavnom nosim neutralne boje, ponekad dodam plavu'
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".