Miroslava Duma u borbi s teškom bolešću: 'Dali su mi još sedam mjeseci života'

Poznata influencerica progovorila je o svojoj borbi s rijetkom plućnom bolesti
Vidi originalni članak

Ruska influencerica i poduzetnica Miroslava Duma (34) na svom Instagramu podijelila je objavu u kojoj je priznala kako ima rijetku plućnu bolest i da joj je prognozirano sedam mjeseci života. Osnivačica portala Buro 24/7 nije specifirala o kojoj je bolesti riječ, ali rekla je kako je bolest znatno utjecala na nju i u potpunosti joj promijenila perspektivu. 

- S početkom ove godine dijagnosticirana mi je rijetka plućna bolest i dano sedam mjeseci života. Tada je bilo strašno, ali gledajući unazad, shvatila sam da je posljednjih nekoliko mjeseci oporavka bilo najsretnijih u mom cijelom životu - napisala je Miroslava Duma u objavi. 

Modna urednica objasnila je kako ju je dijagnoza natjerala da shvati koliko voli život i preispita svoj način života.

- Odjednom sam prestala trčati i shvatila sam koliko volim život, koliko je predivan naš svijet i koliko jako želim ostati na njemu - priznala je Duma dodajući kako se budi sretna samo zato što može provesti još jedan dan ovdje, ne tražeći više i ne žureći konstantno.

- Cijeli svoj život tražila sam odobrenje i bila opterećena lajkovima, kako u stvarnom tako i u virtualnom svijetu, a pritom nisam shvaćala da zapravo moram naučiti kako se sviđati sama sebi - piše.

Između ostaloga napisala je kako sada shvaća da su ovi posljednji mjeseci bili najkreativniji mjeseci u njezine 34 godine.

- Uspjeh za mene danas više nije mjerljiv vanjskim indikatorima, nego onim što je iznutra. Mjerljivo je mojim zdravljem i zdravljem onih koje volim - priznaje modna urednica. 

Miroslava Duma nije otkrila kojem je tretmanu i terapiji podvrgnuta, ali iz objave možemo nagovijestiti da se oporavlja. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".