'Mirjana Rakić ima svevremenski stil, uživa u modi i isticanju elegancije. Trendove poštuje, no samo ako joj odgovaraju'

Mirjana Rakić jedna je od onih dama koja u modi ima formulu jaču od jurećeg trenda - kombinira komade iz svijeta klasike, a trendove dodaje kroz detalje i modne dodatke, a takvu je formulu jednostavno poštivati i pratiti svaki dan
Vidi originalni članak

Dugogodišnja novinarka i jedno od naših najpoznatijih lica u svijetu medija, Mirjana Rakić, poznata je i po dobrom stilu. Naime, ako pogledamo starije i novije fotografije, lako je uvidjeti taj 'uzorak' odijevanja, odnosno njezinu formulu koja je zapravo bezvremenska. Od stilskih elemenata ističe sako i klasičan kaput kao osnovu garderobe, a poigrava se i jaknicama.

Trendove poštuje, no samo ako njoj odgovaraju, što je zapravo jedino pravilno poštivanje tog prevrtljivog karaktera mode jer – ako nama ne odgovara, nema smisla ga pratiti, odnosno utjeloviti. S druge strane, suptilno poštivanje trendova otkriva da je osoba moderna, odnosno da je spremna na promjene, jer vrijeme ide, a s njime i moda.

Dakle, u garderobi Mirjane Rakić lako je primijetiti nove modne elemente, koje bira na način da se uklapaju u bazičnu poslovnu garderobu. Stil ima i ležernu notu, kad je to potrebno, a s druge strane, ponekad je spremna i na avangardu. Onda bira crni komplet, s kreativnim elementima koji na dinamičan način 'opisuju' siluetu. Nosi i crni baršun, no u kroju fluidnog odijela, uz kombinaciji s kontrastom bijelom košuljom.

Nerijetko će tamni komplet začiniti ogrlicom jarke boje, a od gornjih komada cijeni i baloner te rokerski kožnjak. Gledajući njezine stajlinge kroz godine i dekade, lako je uočiti taj bezvremenski moment stila i boje poput smeđih, prirodnih tonova, to je ono što Mirjana poštuje oduvijek.

Mogli bismo reći – rođena je s time, a osim toga očito dama uživa u modi, u odijevanju, u isticanju vlastite elegancije. Gornji komadi, bluze i košulje dio su svijeta klasike, dok trendove poštuje uglavnom kroz modne dodatke i detalje. Ovo je formula koja je veća od jurećeg trenda, jednostavno ju je poštivati i pratiti na svakodnevnoj bazi.

Još genijalnih izdanja Mirjane Rakić potražite u galeriji:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: STR-3928/PIXSELL FOTO: Davorin Višnjić/Pixsell FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Davorin Višnjić/Pixsell FOTO: Goran Stanzl/Pixsell FOTO: Davorin Višnjić/Pixsell FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Sandra Šimunović/Pixsell FOTO: Privatna arhiva/Pixsell FOTO: Privatna arhiva/Pixsell FOTO: Privatna arhiva/Pixsell FOTO: Privatna arhiva/Pixsell FOTO: Privatna arhiva/Pixsell FOTO: Igor Šoban/Pixsell

Zgodna ekonomistica vrhunski kombinira ultra visoke čizme i kratke kožne hlače
Frizeri iz šest popularnih zagrebačkih salona otkrivaju najveće trendove u kosi za proljeće
Ako ne volite "fasadu" na licu, isprobajte sve popularnije tonirane kreme s lakšim, usavršenim formulama
'Često nosim kaubojke, imam 8 pari. Čak ih nosim i s djecom u park, rijetko biram tenisice'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".