Miran Kurspahić: "Nosim jaknu iz second hand shopa, a hlače su sa ženskog odjela"

Goran Čižmešija fotografirao je glumca koji nas uvijek oduševi odjevnom kombinacijom i pričom koja stoji iza nje - Mirana Kurspahića
Vidi originalni članak

Miran Kurspahić čest je gost naše street style rubrike, a uvijek rado pozira našem Goranu Čižmešiji i pritom mu otkrije male tajne svojeg super i jedinstvenog stila s kojim se ističe u moru monotonih odjevnih kombinacija. Glumac i redatelj ovog je puta odabrao outfit u kojem je glavnu riječ vodio - traper:

Volim jeans, imam i jakne u raznim bojama, nosim ih zimi kao pod-jakne.

Doda je da se osjećao veselu pa se odlučio tako i odjenuti, a otkrio nam je i gdje je kupio pojedine odjevne komade. Najzanimljiviju priču definitivno imaju traperice:

Nosim jaknu iz second hand shopa, a hlače su sa ženskog odjela.

Mirana smo "priveli" i na 40 brzopoteznih pitanja, evo što nam je otkrio:

Super nam je i što reciklira odjevne komade pa ovo nije prvi put da nosi traperice sa ženskog odjela, a ranije je rekao da je dovoljno vitak da stane u takav model, a istovremeno i dovoljno samouvjeren da nosi nešto na čemu piše "Ženske hlače": Nitko ne vidi što piše na etiketi, vide samo da su trapezice.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".