Miran i Mirna znaju kako ukrasti pozornost: On u odvažnim hlačama, a ona u cool gležnjačama

Goran Čižmešija na špici je fotografirao par koji odvažan stil ima u malom prstu i ne može proći nezamijećeno na gradskim ulicama
Vidi originalni članak

Miran Kurspahić uvijek je jedan od najotkačenijih gostiju u našoj street style rubrici, a ovih dana na špici ga je naš Goran Čižmešija fotografirao u društvu djevojke Mirne Škrgatić.

- Ove smo kombinacije odabrali jer je lijep dan, a i vjerni smo svom stilu. Proljeće je, trebamo biti šareni - rekli su kantautorica i redatelj i glumac i još jednom pokazali genijalna izdanja u kojima nisu mogli proći nezamijećeno na gradskim ulicama.

Miran je ukrao pozornost u efektnim hlačama.

- Ove su hlače dio odijela koje sam nedavno nosio na premijeri predstave, a za grad ih kombiniram u ležernome stilu - rekao je glumac i redatelj.

Mirna je isfurala trapezice, bundu i genijalne čizme životinjskog uzorka. Zebrasti je print veliki hit posljednjih nekoliko mjeseci, a osim na čizmama, možemo ga pronaći na efektnim torbama, haljinama, bluzama, hlačama...

- Volim zelene nijanse jer mi lijepo pašu uz crvenu kosu, a ujedno i lijepo pašu uz crno-bijele komade - izjavila je cool kantautorica. 

Kurspahić je ranije za Divu ispričao kako ne voli devedesete, ali je veliki ljubitelj stilova s kraja šezdesetih i početka sedamdesetih godina - stil modne ikone Jimija Hendrixa, poigravanje sa stilovima iz Napoleonskog doba, gusarske jakne, kombinacije boja i dezena, kao i glam faza koja mu je jako zabavna.

- Ne sviđaju mi se neonske boje koje se povezuju s devedesetima, ali imam iz predstave jedne neonske trapezice koje mi je radio Domagoj iz Twinsa, koje bih rado nosio i privatno, ali su jako trapez i dugačke, pa bi pomele cijeli Trg. Znam da bi uz takve hlače pristajale cipele s platformom kakve su se nosile u sedamdesetima, a ne nosim ih samo iz jednog razloga; jer su mi zglobovi od košarke jako uništeni pa sam nestabilan i na ravnome, a kamoli na povišenom. Naravno da bih nosio visoke potpetice, Ziggy Stardust faza je uvijek dobra faza! - ispričao je ranije za Divu.

U galeriji pogledajte što se još nosi na špici ovog proljeća

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Uvijek volimo vidjeti elegantan outfit: Lijepa pravnica nosi cipele koje svoje mjesto trebaju naći u svakoj kolekciji
Kažu da rižina voda čini čuda za kosu: Isprobajte TikTok trik za zdravu, sjajnu i mekanu kosu
Studentica i nogometaš slučajno modno usklađeni: 'Uvijek se lijepo sredimo kad idemo u grad'
Najpopularnija frizura 2021. godine sada dolazi i u verziji koju će obožavati ljubiteljice razbarušenih valova

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".