Minimalizam ne vežemo često uz stil Carrie Bradshaw, ali kada ga prihvati, i to radi savršeno

Postoje trenuci kada Carrie uspijeva zabljesnuti i u minimalističkom izdanju, dokazujući da minimalizam može biti jednako snažan i privlačan kao i njen tipičan eklektičan stil.
Vidi originalni članak

Nitko ne bi Carrie Bradshaw nazvao ljubiteljicom minimalističke mode, pogotovo jer smo naviknuti gledati je u odvažnim modnim kombinacijama koje su promijenile modni svijet. No, ipak, postoji nekoliko trenutaka u popularnoj seriji Seks i grad kad nam je Carrie pokazala kako jednako dobro nosi minimalizam kao i maksimalizam. U nastavku, pogledajte najbolje minimalističke odjevne kombinacije Carrie Bradshaw.

Kad naiđe na Biga ispred Plaze nakon njegovog zaručničkog ručka s Natashom, Carrie je odjevena u bijelu haljinu i svoju dragocjenu ogrlicu "Carrie". Iako torbica s perlama koju je dodala kombinaciji nije minimalistička, ovaj look jedan je od njezini ‘najjednostavnijih’.

Za još jedan neočekivani susret s Bigom, ovaj put na zabavi časopisa Gab, Carrie nosi dugu, tamnu haljinu s detaljima na omotu u kombinaciji s printom, zlatnim narukvicama i srebrnim privjeskom. 

Gola haljina je nezaboravna, a tu mini haljinu Carrie nosi za službeno fotografiranje za promociju svoje kolumne ( slika kasnije završava na bočnoj strani autobusa). Zatim je nosi na prvom spoju s Bigom i odmah spava s njim. "Ne krivim sebe", kaže ona. “Krivim haljinu. Haljina! Haljina me vodila dalje. Imala je vlastiti život.”

Za pomirbenu večeru s Aidanom, sa Steveom i Mirandom u pratnji, Carrie je odabrala traperice, crne štikle, crni blejzer, bijeli top, elegantan nakit i svoju omiljenu Gucci torbicu. 

Postoji nešto inherentno dramatično u bijelom čipkastom suncobranu, svakako, ali ostatak Carrienog ljetnog looka u gradu potpuno je minimalistički – bijela haljina s naramenicama, nježne ogrlice i nude salonke.

U jednoj od rijetkih prilika u kojoj se Carrie zapravo odijeva poput novinarke koja radi od kuće, vidimo je u jednostavnoj sivoj majici i njezinom prepoznatljivom ogrlicom "Carrie".

Za prekid sa svojom posljednjom ljubavnom vezom, a zatim s djevojkama na ručku, Carrie je odabrala kratku, pripijenu malu crnu haljinu, svoju ogrlicu s natpisom, avijatorice, sandale s remenčićima i Gucci torbu s gornjom ručkom.

Spuštene hlače, pravokutni clutch, crveni privjesak i kaskadne kovrče – postoji li nešto više Y2K od ovog minimalističkog izgleda?

Nakon što je tri tjedna hodala s političarem Billom Kelleyem, Carrie izjavljuje: “Budući da smo većinu vremena provodili u kampanji, odlučila sam odjenuti tu ulogu. Pronašla sam neki vintage Halston i vrtila sam Jackie Kennedy, rane godine." Savršena pratnja njezinom trenču od masnaste kože od ultratilopa? Njezina zlatna narukvica, sunčane naočale u stilu Jackie i blowout frizura.

Kako bi prisustvovala fantastičnoj zabavi s Bigom, sve što Carrie treba je još jedna koso krojena haljina s otvorenim leđima u svjetlucavoj srebrnoj boji, ovaj put/– sandale s remenčićima i crni clutch.

Elegancija na malo drugačiji način: Modne ideje prekrasne operne pjevačice osvojit će vas na prvu
Tako jednostavna, a tako prekrasna: Svojom je pojavom zasjenila sve na zagrebačkoj špici
Poljska modna kompanija Ammalfi stiže u Hrvatsku i donosi nam luksuzne swimwear brendove

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".