Minijaturna haljina i štikle s neobičnim dodatkom od 7 tisuća kuna: Adriana Đurđević ukrala pozornost outfitom

S reprezentativcem Dujem Ćaletom-Carom Uskrs je proslavila u Marseillesu, gdje trenutačno žive
Vidi originalni članak

Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car trenutačno žive u Marseillesu, a tamo su proslavili i Uskrs. Lijepa Adriana svakodnevno na društvenim mrežama dijeli fotografije svojih upečatljivih odjevnih kombinacija u kojima kombinira komade iz dizajnerskih i high street dućana, a ovog je puta odabrala outfit sastavljen od dva statement komada. 

Odabrala je minijaturnu bijelu haljinu s puf rukavima, a upravo su takvi rukavi veliki trend već nekoliko sezona, zahvaljujući kojima svaki komad dobije statement predznak. 

Adriana ne mari za filozofiju "manje je više", već je haljinu kombinirala s jednako upečatljivim salonkama s neobičnim dodatkom. Riječ je o salonkama koje potpisuje brend Midnight00, a veliki su trend među trendsetericama zahvaljujući dodatku s tilom.

Salonke poput njezinih pronašli smo na web shopu Matches Fashion, a njihova izvorna cijena je 945 eura, odnosno nešto više od 7100 kuna. Trenutačno se nalaze na sniženju pa je njihova cijena 378 eura, odnosno oko 2900 kn.

Adriana je ove salonke nosila već za proslavu nove godine, a tad ih je kombinirala s minijaturnom crvenom haljinom na preklop i mrežastim najlonkama. 

U galeriji pronađite još kombinacija Adriane Đurđević:

  FOTO: Instagram @adrianadurdevic FOTO: Instagram @adrianadurdevic FOTO: Instagram @adrianadurdevic FOTO: Instagram @adrianadurdevic FOTO: Instagram @adrianadurdevic FOTO: Instagram @adrianadurdevic FOTO: Instagram @adrianadurdevic FOTO: Instagram @adrianadurdevic FOTO: Instagram @adrianadurdevic FOTO: Instagram @adrianadurdevic

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".