Minice i pripijene čizme: Ove frendice znaju kako mamiti uzdahe prolaznika i biti stylish

Naš Goran Čižmešija fotkao je dvije frendice čije ćemo outfite rado kopirati!
Vidi originalni članak

Minice su se konačno postale aposlutni hit, a trendseterice su ih rado dodale u svoje ormare i odlično ih nose. Pravi primjer su dvije prezgodne dame koje je u Parizu fotkao naš Goran Čižmešija.

Prva dama odabrala je genijalnu suknju s remenčićima, a crno od glave do pete osvježila je kaputom boje devine dlake koji je pravi klasik u ormaru. Njena frendica isfurala je jedan od najvećih ovosezonskih trendova, karirano - suknju je kombinirala s crop topom i pripijenim čizmama koje su odlično istaknule njezine vitke noge. Osim kariranog, odlučila se i za zmijski uzorak na torbi i time kombinaciji dodala još jedan veliki ovosezonski hit. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".