Minica i visoke potpetice: Ove dvije prijateljice pokazat će vam kako se to nosi zimi

Stylish duo prošetao je centrom Zagreba u baš dobrim kombinacijama
Vidi originalni članak

Cure i ove godine obožavaju predimenzionirane džempere. Ovaj komad super je jer se može iskombinirati na bezbroj načina, a ove dvije prijateljice pokazale su nam dva baš cool stylinga. Jedna je svoj džemper uparila s uskim maslinastozelenim hlačama, kakve dugo nismo vidjeli, a izgledaju baš jako dobro. Nosi i trendi gležnjače s viskom potpeticom koje izgledaju poput čarapica. 

Njena prijateljica pokazala je kako se minica nosi zimi, a uparila ju je mnogima omiljenim bucama koje svake godine postaju sve popularnije i popularnije. Ležerno prebačen kaput preko ramena, super je dodatak, a moramo pohvaliti i "opravicu" njihovog četveronožnog prijatelja. Maskirno izdanje zaista mu cool stoji! Svaka čast za ovo društvance!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".