Minica i najljepši osmijeh zagrebačke špice: Ljepotica jednostavnošću ukrala pozornost u centru Zagreba

Zgodna dama pokazala je da s minimalističkim kombinacijama baš nikad nema greške!
Vidi originalni članak

Kad je ova ljepotica prošla zagrebačkom špicom, imamo osjećaj kao da je vrijeme stalo! Pozornost je ukrala prekrasnim osmijehom, a odlučila se za sasvim prirodan make up. Za oko su nam zapele i njezine jednostavne, a ipak odlične dioptrijske naočale koje joj baš dobro pristaju! 

Jednostavnost se nastavila i u odjevnoj kombinaciji pa je isfurala bijelu mini haljinu i kožnjak. Toliko jednostavno, a toliko efektno, zar ne? 

 

Kome treba ljubavni savjet? 🙋 Na Trešnjevački plac nismo išli po grincek, već po malo ljubavnih mudrosti! ❤️️ Kako je bilo nekad, kako je sad i što raditi da ljubav traje vječno? Evo što su nam rekle kumice... 😉

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".