Mini suknja i cipele o kojima se vodi rasprava: Zgodna dama zna kako se istaknuti super stajlingom

Njezin su odabir bile nijanse smeđe i bež, u kombinaciji s jesenskim i ljetnim klasikom, balerinkama
Vidi originalni članak

Volite li neutralne nijanse i boje poput smeđe i bež, onda vam kombinacije Fujico Teshibe može biti izvrsna modna inspiracija. Fujico je model i virtualna asistentica koja je rado pozirala našem Goranu Čižmešiji, a pokazala je odlične modne ideje za zadnje tople dane ljeta.

– Dolazim iz New Jerseya, Sjedinjenih Američkih Država, ovdje sam na odmoru jer sam se malo htjela odmoriti od prekida s dečkom. Pet dana sam u Zagrebu, a nakon toga idem u Split – ispričala je simpatična dama za Divu.

Smeđa boja na njoj ne izgleda nimalo monotono i bezlično. Baš suprotno, zahvaljujući igri krojeva i upečatljivih dodataka, Fujicin stajling nije mogao proći nezamijećeno u centru Zagreba. Mini suknja u cargo modelu ističe se mnogobrojnim džepovima, a sjajno izgleda kada se nosi uz top s krafnom i detaljem zatvarača.

No, zvijezda stajlinga svakako su bile smeđe balerinke brenda Gianvito Rossi. Riječ je o modelu Carla koji ima detalj remenčića, a cijena im je 650 eura na službenoj stranici. Balerinke su inače veoma popularne upravo u ovo prijelazno razdoblje i jesen, no radi se o kontroverznom komadu koji jedni obožavaju, a drugi ne mogu smisliti. 

– Ovu kombinaciju sam odabrala jer je udobna i jer volim modu. Omiljene su mi neutralne boje, a uzorke ne nosim, samo jednobojno. Volim nositi visoke pete, ali mi je ravna obuća ipak praktičnija – otkrila nam je Fujico.

U galeriji pogledajte što se ovih dana nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Venice Film Festival uskoro počinje, a mi smo se prisjetili najboljih vintage izgleda tijekom godina
Capri hlače se vraćaju: Evo pet načina kako stilizirati kontroverzni trend za jesen
Ana Begić Tahiri nekad i sad: Kako se naša poznata glumica stilski mijenjala tijekom godina

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".