Mini-haljina od 229,90 kuna: Kraljica Letizia blista u efektnom modelu iz Zarine nove kolekcije

Ružičasti model zaokružila je espadrilama s punom petom u sličnoj nijansi, a špagerice su postale njezin "zaštitni znak', kad je u pitanju ljetna obuća.
Vidi originalni članak

Španjolska kraljica Letizia s obitelji se nalazi na Mallorci, gdje tradicionalno ljetuju. Jednu je večer iskoristila i za šetnju gradom u društvu kćeri, princeza Leonor i Sofije, te svekrve, kraljice Sofije. Članice španjolske kraljevske obitelji ukrale su pozornost svojim odjevnim kombinacijama i zablistale u bojama ljeta. 

Zanimljivo je kako su se sve četiri odlučile za espadrile - popularnu ljetnu obuću koja je postala i svojevrsni zaštitni znak kraljice Letizije, barem kad je u pitanju ljetni modni izbor. Njima upotpuni gotovo svaki stajling u ljetnim danima, a ovog je puta odabir "pao" na ružičasti model koji se savršeno uklopio s haljinom iste nijanse. 

Mini-haljina ističe se upečatljivim uzorkom, a potpisuje ju high street brend Zara. Model dolazi iz nove kolekcije i njegova je cijena 229,90 kn, a u web shopu su trenutno dostupne sve veličine, od XS do XXL. 

Pamučna je haljina idealna za ljetne večeri, a krasi je i remen u obliku špage kojim se može naglasiti struk. Kraljica Letizia haljinu je uparila s clutch torbom jednako efektnog uzorka te dobila outfit kojim se možete inspirirati ovog ljeta. 

 

Jeste li ih isprobali? Ovo su samo neki od Zarinih parfema koji neodoljivo podsjećaju na mirisne klasike

Laskava frizura za koju frizeri kaže da će obilježiti jesen: Tajna dobrog izgleda je u minimalnom stiliziranju

Pored ovako dobrih traperica, ostatak kombinacije "pada" u drugi plan: 'Volim nositi zanimljive komade, bitno da je drugačije'

Znate li koja vam duljina kose i frizura pristaju prema obliku lica? Doznajte što preporučuju profesionalci

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".