Mini-haljina i popularne dizajnerske čizme: Viktorija Rađa zna kako ukrasti pozornost

Viktorija je odabrala popularan Pradin model kojeg trendseterice obožavaju, a njegova je cijena gotovo 9700 kuna
Vidi originalni članak

Sinoć je u Cinestaru Danijela Martinović predstavila svoj album "Neopisivo", a promociju albuma nije propustio bračni par Rađa. Viktorija Đonlić Rađa za ovu je prigodu odabrala minijaturnu haljinu cool uzorka u kojoj nije mogla proći nezamijećeno, a kombinirala ju je s robusnim dizajnerskim čizmama koje su cijelom outfitu dale grunge prizvuk.

Riječ je o Pradinim čizmama koje trendseterice ove sezone obožavaju - u svoju su ih kolekciju dodale Izabel Kovačić, Borna Kotromanić, Indira Levak, Tatjana Dragović, kao i Kendall Jenner i Bella Hadid. Čizme su specifične po tome što imaju neobičan dodatak, džepove na sarama, koji se mogu i skinuti pa se nositi na dva različita načina. Cijena Pradinog Monolith modela je 1300 eura, odnosno gotovo 9700 kuna, a i dalje su dostupne na Pradinom web shopu.

Ovakav model čizama ima i trendi prizvuk zahvaljujuči glomaznom đonu koji je ove sezone veliki hit pa u dizajnerskim i high street kolekcijama možemo pronaći mnoštvo takvih modela. 

U videu pogledajte što modni i frizerski stručnjaci kažu o imidžu Mije Negovetić na Dori:

Look je zaokružila crvenim ružem, vječnim klasikom u kozmetičkoj torbici, i lobom s razdjeljkom po sredini, jednom od najpopularnijih frizura za ovo proljeće koju je jednsotavno održavati, a pristaje različitim oblicima lica. 

U galeriji potražite popularne frizure za svaki dan kojima se možete inspirirati, a gotove su za tren:

FOTO: Instagram @kristin_ess FOTO: Instagram @kristin_ess FOTO: Instagram @kristin_ess FOTO: Instagram @marylawlesslee FOTO: Instagram @marylawlesslee FOTO: Instagram @leoniehanne FOTO: Instagram @marylawlesslee FOTO: Instagram @kristin_ess FOTO: Instagram @leoniehanne

Dinin odabir bio je casual look pa je crne traperice kombinirao s cool sweatshirtom i crvenim tenisicama - zajedno izgledaju baš odlično!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".