Minea objavila urnebesni #throwback s Joletom: Kakva moda!

Početak 2000-ih bilo je jedno vrlo čudno modno razdoblje...
Vidi originalni članak

Pjevačica i voditeljica Minea objavila je fotografiju staru 18 godina s kolegom Joletom. Ona pozira u bijelom kombinezonu koju otkriva trbuh, a oko ruke ima upečatljiv pernati detalj u crvenoj boji. Jole stoji u plavo-ljubičastoj košulji s nekim neprepoznatljivim uzorkom, a kako se to tako nosilo tih godina, mogli bismo reći da mu je košulja sigurno dva broja prevelika. No trendovi su trendovi. Sigurno ćemo se i mi na ono što danas nosimo za desetak godina smijati. 

I Mineina frizura savršen je hommage tim prvim godinama ovog tisućljeća. Simetrični pramenovi i jedan koji "nehotice" pada preko lica, ono je što su sve fashionistice tada nosile, a i ultratanke obrve prate to razdoblje. 

Fanovi ispod fotografije u komentarima "umiru" od smijeha, a stvarno se dobro prisjetiti nekih nedavnih, ali sada već starih modnih vremena...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".