Milkmaid topovi novi su boho trend koji će se nositi i u jesen, a donose dozu chica svakoj kombinaciji

Vjerojatno ste već upoznati s milkmaid haljinom, ali s porastom temperature, primijećen je novi trend među modno osviještenim pojedincima.
Vidi originalni članak

Boho moda se ove godine vratila u velikom stilu, donoseći sa sobom sve karakteristične elemente kao što su lepršavi rubovi, spuštena ramena, torbe od brušene kože i nezaobilazne bubble suknje. Ako vam se pri pomisli na povratak mode iz 2004. godine pojavi slika Sienne Miller, možda ćete se poželjeti vratiti minimalizmu. No, postoji način kako unijeti taj boho šarm u svoje ljetne kombinacije bez odlaska na godišnje joga povlačenje – i tu dolazi u igru gornji dio inspiriran mljekaricama, tzv. "milkmaid top".

Objavu dijeli SARAH CORBETT-WINDER (@sarah.corbettwinder)

Vjerojatno ste već upoznati s milkmaid haljinom, ali s porastom temperature, primijećen je novi trend među modno osviještenim pojedincima. Milkmaid top, prepoznatljiv po laganoj pamučnoj tkanini, detaljima od čipke ili broderie anglaise te bijeloj boji, idealna je alternativa klasičnoj bijeloj majici, osobito u vrućim danima.

Nove verzije ovog trenda, poput onih iz brendova Reformation i Dôen, privukle su pažnju, ali isto tako, mnogi modni entuzijasti pronalaze vintage milkmaid topove na tržnicama antikviteta i second-hand trgovinama. Ovi vintage komadi, inspirirani viktorijanskim i edvardijanskim stilom, dodaju poseban štih boho estetici, ali imajte na umu da starinski komadi često dolaze u manjim veličinama.

Što se stila tiče, ljepota milkmaid topa leži u njegovoj svestranosti. Ne morate se potpuno prepustiti boho izgledu da bi ovaj komad funkcionirao – zapravo, najbolje je kombinirati ga s neočekivanim dijelovima garderobe za moderniji izgled. Zamislite ga uz bermuda hlače, plisirane mini suknje ili traperice opuštenog kroja. Harriet Stewart, primjerice, stilizirala je svoj milkmaid top s prugastim hlačama, sandalama s platformom i višeslojnim ogrlicama tijekom svog ljetnog odmora, ali jednako dobro bi izgledao i s krojenom suknjom, gležnjačama i blejzerom u jesen.

Kendall Jenner zablistala je u rijetkoj vintage Gucci haljini na ljetovanju na Bahamima
Klasičnu ljetnu kombinaciju osvježila je upečatljivim leopard uzorkom i dobila stajling za čistu peticu
Svi pričaju o odvažnoj haljini Halle Berry: Dala je svoj potpis na klasičnu 'malu crnu haljinu'
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".