Military stil za proljeće

Military stil već par sezona nije rezerviran isključivo za jesenske i zimske mjesece, već je i među traženijim proljetnim komadima...
Vidi originalni članak

Naznake militaryja obično možemo uočiti u kaki boji i laganijim komadima u pustinjskim nijansama. No, ove sezone, pored pastelnih boja i cvjetnih uzoraka, te sportske odjeće, prave modne insajderice će znati kako kombinirati military kombo s aktualnim proljetnim trendovima. Military nije među vodećim modnim trendovima, te srećom izlozi hight street brendova ne izgledaju kao da se sprema rat. Ali već nekoliko sezona zaredom uvijek je tu negdje, što svjedoči i mnogima omiljena Zara, koja je u ranoproljetnoj kolekciji našla mjesta za opaku parku s kamuflažnim printom.

Dominantan uzorak ovog proljeća u svojim varijantama koristili su i dizajneri poznatog talijanskog brenda Replay, koji su military kombinirali s bajkerskim krojem jakne.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".