Mili Horvat crna haljina pristaje kao salivena: Zablistala je u modelu koji se ističe upečatljivim detaljima

Haljinu, koja je zbog detalja na gornjem dijelu pravi statement komad u ormaru, kombinirala je s klasičnim crnim sandalama.
Vidi originalni članak

U srijedu navečer u hotelu Westin održana je Noć hrvatskog tenisa. Njome je obilježeno 110 godina organiziranog teniskog djelovanja u Hrvatskoj te su predstavljeni monografija i film o bogatoj teniskog prošlosti. Svečanosti su nazočili brojni poznati, a vodila ju je Mila Horvat čijem odjevnom izboru nije nedostajalo elegancije.

Za Noć hrvatskog tenisa odabrala je pripijenu haljinu midi dužine koja prati liniju tijela, a ističe se upečatljivim detaljem na gornjem dijelu. Crna haljina, svevremenski klasik u ženskoj garderobi koji nikad ne izlazi iz mode, izgleda još zanimljivije zbog efektnih cvjetova. 

Budući da je haljina pravi statement komad u ormaru, u ostatku se kombinacije televizijska voditeljica držala jednostavnosti. Odabrala je klasične crne sandale kakve je dobro imati u kolekciji jer se lako kombiniraju i nosive su na sve te elegantne naušnice koje su se odlično nadovezale na detalj s haljine. 

I kod beauty izbora držala se jednostavnosti - kosu je skupila u visoki, uvijeni rep, dok je usne naglasila nježno ružičastim ružem. 

Komunikacijski stručnjak o pomami za tenisicama iz Lidla: 'To je paradoks. Tenisice su jeftine, ali cijenjene, toliko da postižu znatno veću cijenu'

Jadranka Sloković salonke je zamijenila tenisicama: Bijeli model super pristaje uz klasike poput trapezica i bluze s volanima

Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica u izdanju bez greške: Ovih dana prepišite fantastične ideje Maje Tedeschi

Torbica kakvu nosi Helena Šopar Zadro ne prolazi nezamijećeno: Kombinira je s najtraženijim hlačama ove sezone

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".