Milanka Opačić: Pogodila s bojom i dužinom, no pogriješila s odabirom materijala i cipelama

Dubravka Prpić Znaor dala je stručan komentar o odjevnoj kombinaciji ove političarke
Vidi originalni članak

Milanka Opačić je na konferenciji za medije u Hrvatskom saboru objavila da izlazi iz SDP-a, a zamolili smo modnu novinarku i savjetnicu Dubravku Prpić Znaor da prokomentira ovu odjevnu kombinaciju:

Nijansa lososa jedna je od onih koje se uvijek ističu, taj divan ton laska gotovo svima! Osim toga, možemo je kombinirati sa crnom i bijelom – no, ovdje bih ipak preporučila one slavne bež salonke koje često spominjem (ili neku drugu blagu, neutralnu nijansu). Crne štikle, naime, u ovom slučaju djeluju „preteško“, upravo radi nježnosti nijanse lososa i jednostavnog, elegantnog bijelog sakoa.

Dubravka je dodala kako je dužina haljine dobra, a zanimljiv se detalj pojavljuje na rubu i ovratniku haljine, s preklapanjem tekstila. A što se tiče zgužvanosti haljine...

To je problem materijala, pretpostavljam da se radi o mješavini lana. Lan je, naime, neprijatelj sjedenja, uvijek se nekako nespretno nabora na prednjem djelu, stoga bi ga bilo dobro izbjegavati kad se ide pred govornicu i publiku.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".