Milanka Opačić i Jadranka Sloković: Jedna voli popularni uzorak, a druga je vjerna klasici

Modni 'okršaj' dvije dame s izvrsnim stilom
Vidi originalni članak

Premijeru predstave "Šest likova traži autora" Olivera Frljića u Kerempuhu nisu propustile ni dvije dame koje, između ostalog, pozornost plijene i svojim modnim izričajem.

Radi se o Jadranki Sloković i Milanki Opačić koje su za ovu prigodu odabrale odlične odjevne kombinacije. Jadranka Sloković ostala je vjerna svojem prepoznatljivom stilu pa se odlučila za crno-bijelu kombinaciju - klasične je hlače kombinirala s baršunastim sakoom i bluzom s raskošnom kragnom, a look je zaokružila Saint Laurent choker ogrlicom i, naravno, crvenim ružem.

Milanka Opačić nije mogla proći nezamijećeno u haljini kariranog uzorka, inače prepoznatljivom za brend Burberry. Odlučila se za crnu torbu crvenih detalja i decentan nakit, a sve pohvale idu njezinom make up odabiru - pristaje joj fantastično!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".