Mila Elegović: 'Sportske tenisice bih obula sam ako bih morala ići u bolnicu'

Lijepu je glumicu u centru Zagreba fotografirao naš street style fotograf Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Glumica je pokazala idealan styling za šetnju gradom, a otkrila je i sve o svom stilu. 

- Nosim sako Massimo Dutti, majicu Hugo Boss, hlače Mango, torbu Louis Vuitton, a tenisice su iz Italije. Nakon šest sati generalne probe i cijelog showa ne mogu nositi štikle, iako ih volim nositi najviše na svijetu - kaže Mila.

Kaže kako je u ovim tenisicama malo odlučila odmoriti noge da bi mogla nastupati u štiklama. 

Volim nositi sako jer je jednostavan, elegantan, može se nositi od jutra do večeri, a važno je da je dobrog kroja. Žena koja ima preko 40 godina mora nositi jednostavne linije i dobro krojene komade. U ovoj kombinaciji mogu funkcionirati od jutra do večeri.

Podjednako voli nositi suknje i hlače.

- Danas sam u kompletu s hlačama u stilu Ines de la Frassange ili Carle Bruni. Ove tenisice su začinile cijelu kombinaciju, ali ne bih nosila one trendi ogromne u stilu Balenciage, jer na meni uvijek mora biti fina, elegantna klasika. Ovo su mi jedine za po gradu, sve ostale koje imam su mi samo za trčanje i ne nosim ih u grad. Sportske tenisice bih obula sam još ako bih morala ići u bolnicu, ali i tada bih odjenula sako, kao i u svakoj prilici, pa čak i kada idem na aerodrom - priča. 

U avion uvijek idem elegantna i u štiklama jer je to stara škola, sve dame su u avion uvijek išle u elegantnim izdanjima. Baka mi je dala savjet da na aerodromu uvijek moraš biti najzgodnija na svijetu! Aerodromski chic je najbolji chic! Nema mi ljepše kad sam na aerodromu, pa prođem check in, pa sjednem na kavu prije leta… Kada prelazim kontrolu i traže me da skinem štikle, kažem im da će mi morati kupiti nove ako ih oštete. Radije bih da mi razbiju parfem, nego da mi oštete štikle!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".