Mikro bikini: ASOS predlaže novi trend! Kako vam se čini?

Sudeći prema reakcijama društvenih mreža - svijet nije spreman za ovo!
Vidi originalni članak

ASOS je na svoj Facebook page stavio fotografiju ovog mikro bikinija koji jedva prekriva grudi i jednostavno su napisali: "Raspravljajte!" I komentari su pristizali kao ludi. Objava je u prvih 15 sati prikupila preko pet tisuća reakcija, 28 tisuća komentara i 1,5 tisuću sherova. 

Mnogi su komentirali da izgleda kao da je kupaći obukla naopako. ASOS je šaljivo odgovorio da u SAD-u nisu spremni za ovakav model. Ni komentari djevojaka s ovih prostora nisu izostali. Neke su sakrastično pisale kako im je žao da ovakav badić nisu naručile, druge su se s prijateljicama našalile da bi im i ovakav model bio prevelik 😂. 

Ako poželite ovako nešto u svojoj kolekciji za ovo ljeto, za njega ćete izdvojiti 9 funti, a u tražilicu na online shopu samo upišite: In The Style Buckle Micro Bikini Top. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".