Midi suknja, popularne čizme i cool torba: Simpatična dama zna kako stvoriti efektan stajling uz par komada

Goran Čižmešija na zagrebačkoj je špici fotografirao stajliš Tamaru koja nas je osvojila svojim smislom za modu
Vidi originalni članak

Tamara Žaja nova je glavna akterica naše street style rubrike, kad nas je osvojila kombinacijom chic suknje i čizama. Ovih je dana rado pozirala našem Goranu Čižmešiji, u odjevnoj kombinaciji koja na zagrebačkim ulicama nije mogla proći nezamijećeno, a u njoj je spojila najbolje iz proljetnog i jesenskog ormara. 

Tako je visoke čizme kombinirala s efektnom smeđom suknjom, a dašak chica cijelom je stajlingu dala odabravši smeđi top u svijetlo smeđoj nijansi.

– Čizme sam odabrala jer pada kiša, a smeđe u skladu s jeseni. Inače zemljane i neutralne tonove nosim tijekom cijele godine, ali ponekad koketiram i sa živim bojama. Sve više počinjem nositi jednobojne komade bez uzoraka. Preko dana uvijek nosim ravnu obuću, a navečer štikle – otkrila nam je doktorica dentalne medicine.

Posebno nam se svidjelo spajanje ležernih i elegantnih komada, a Tamara je kombinaciju zaokružila mini smeđom torbicom. Riječ je o modelu koji je iznimno popularan zadnjih nekoliko sezona, a odlično izgleda kada ga se nosi u dnevnoj, ali i u noćnoj varijanti.

Serija Emily u Parizu vraća se i za petu sezonu: Evo što sve znamo o nadolazećim avanturama
Još jedan genijalan stajling kraljice Letizije: Odvažnu i trendi košulju uparila je hlačama koji su vječni klasik
Upoznajte splitsku ekonomisticu koja se ‘preko bare’ ostvarila kao private chef!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".