Michael Kors preuzeo službeni Instagram-profil brenda: Zavirite što radi u izolaciji, nasmijat će vas!

Osnivač brenda Michael Kors preuzeo je profil za vrijeme koronavirusa pa pratitelji mogu zaviriti u njegovu svakodnevicu
Vidi originalni članak

I dok smo na društvenim mrežama modnih kuća navikli gledati fotografije s modnih pista, editorijale i najnovije komade iz kolekcije, američki dizajnerski brend Michael Kors u trenutačnoj se situaciji odlučio za malo drugačiji pristup. Naime, još 18. ožujka objavili su post kao znak podrške i ljubavi prema kupcima, Michael Kors obitelji, kao i svima pogođenima trenutačnom kriznom situacijom. Zahvalili su i liječnicima, znanstvenicima te zdravstvenim djelatnicima diljem svijeta i podsjetili koliko je bitna međusobna povezanost za vrijeme izolacije 'kako bi srce bilo ispunjeno snagom, ljubavlju i optimizmom'. 

Nakon te objave, službeni Instagram-profil brenda Michael Kors preuzeo je sam osnivač, 60-godišnji Michael Kors i od tad objavljuje videa iz svojeg doma. 

- S obzirom na to da ne možemo biti zajedno tijekom ovih teških vremena, i dalje možemo ostati povezani. Priključite se u narednim danima i tjednima jer će nam Michael pokazati kako ponovno otkriva male stvari u svojem njujorškom domu. Objavio je video i sa svojim kućnim ljubimcem, mačkom koja je mnoge nasmijala jer ima i svoju torbicu, a dizajner je poručio da je ovo vrijeme u kojem svi živimo svoj cat life.

Kors se bacio i u kulinarske vode te priključio izazovu u kojem je pozvan napraviti jelo koje bi servirao prijateljima, a on se odlučio za mesne okruglice i tjesteninu. 

Američki je dizajner, između ostalog, pozvao sve da vježbaju kod kuće, zaželio dobrodošlicu u book club i pozvao na čitanje knjiga koje smo možda zaboravili, pokazao kako izgleda dan namijenjen pranju rublja i, na posljetku, zapljeskao za zdravstvene djelatnike, kao i sve one koji sudjeluju u borbi protiv pandemije koronavirusa. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".