Mia Matić modno nikad ne griješi: U all-black kombinaciji izgleda kao da je sišla s naslovnice magazina

Mia je pokazala koje je komade dobro imati u ormaru jer su pravi "spas", pogotovo u danima kad ste bez ideje što odjenuti
Vidi originalni članak

Mia Matić lice je koje uvijek rado sretnemo na zagrebačkim ulicama. Uvijek nas oduševi kako s lakoćom kombinira jednostavne komade koji naginju klasici, a rezultat nikad ne prođe nezamijećeno. Tako vlasnica modnog brenda Peau nije prošla neprimijećeno ni ispred objektiva našeg Gorana Čižmešije, kada mu je pozirala u genijalnom all-black outfit.

– Htjela sam odjenuti cool chic jesenski outfit, ali sam previdjela to da se u par sati vratilo ljeto, pa mi je sad malo vruće u tome. U zadnje vrijeme sve više nosim crno, bijelo ili bež, neke življe boje rijetko. Draža mi je ravna obuća nego visoke pete – ispričala je Mia za Divu.

Crna paleta, koja je uvijek siguran izbor, postaje zanimljiva kroz kombinaciju različitih tekstura i dužina. Mia je svoju odjevnu kombinaciju započela s oversized crnim balonerom koji odiše ležernom elegancijom. Uz baloner, koji je savršen za prijelazno jesensko vrijeme, Mia je nosila crnu košulju i crne bermude od trapera, dajući kombinaciji mladenački i moderno opušten dojam.

Međutim, ključan element ovog outfita su robusne crne čizme s debelim potplatima koje su dodale dozu moćne urbane energije. Čizme s platformom uvijek su u trendu, a Mia je uspjela pronaći savršenu ravnotežu između udobnosti i stila.

Za dodatnu notu luksuza, odabrala je torbicu s prepoznatljivim Goyard uzorkom, koja je dala outfitu dozu prefinjenosti. Sunčane naočale u smeđoj boji savršeno su zaokružile cijelu kombinaciju, dodajući kontrast i balansirajući crnu paletu.

Mogu li se retinol i vitamin C koristiti zajedno? Radi se o jakim sastojcima, evo što kažu dermatolozi
Predimenzionirani kaput i fokus na modne dodatke: Leonarda Boban ponovno oduševila stajlingom
Ni Sanja Musić Milanović joj nije odoljela: Suknja iz popularnog high street dućana bila je dio Barbie kolekcije

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".