Mia Kovačić "pomela" je špicu u jednom od najšarenijih izdanja, a sportski chic super joj stoji

Ako volite sportska izdanja, onda će vas oduševiti otkačen stajling televizijske voditeljice koju je Goran Čižmešija fotografirao na zagrebačkoj špici
Vidi originalni članak

Da su boje najbolji vjesnik proljeća i tople sezone, pokazala je i Mia Kovačić, kada je u veljači 2019. pozirala našem Goranu Čižmešiji, a njezin je stajling i dvije godine kasnije super inspiracija za prijelazno razdoblje. Naš street style fotograf televizijsku je voditeljicu tada "ulovio" na Cvjetnom trgu kad je išla s posla i odlučila malo prošetati gradom.

- Nosim šarenu New York Knicks jaknu koju sam kupila za utakmicu Knicksa u New Yorku, ali na kraju nisam otišla, pa će New York pričekati. Uz jaknu sam iskombinirala fluorescentnu torbu, tenisice i plave hlače i mislim da to sve paše - ispričala je Mia prije dvije godine i rekla da je baš "pucaju" boje pa je zato i odabrala ovako šarenu kombinaciju. 

- Ja jednostavno volim taj eklektični modni izraz. Ne volim kad je sve uštogljeno, po "peesu" i po modnim propozicijama koje su za taj tjedan, mjesec ili sezonu od nekoga nametnute - kaže Mia, koja je inače i magistra produkt dizajna i dodala je da je se rijetko može vidjeti u elegantnim izdanjima, osim ako je zbog nekih domjenaka, već je više kućni tip i preferira druženja doma. 

-  Definitivno uživam u sportskim izdanjima, a nije mi strano navući na sebe ni donji dio pidžame, neki put je to namjerno, neki put nije, volim se igrati s modom i uživam u tome. Upravo je poanta mode da nas razveseli, kad se usput pogledaš u neki izlog i kad vidiš boje, razveseliš i samoga sebe - rekla je tada voditeljica koja je pravi dokaz toga da je moda - igra.

Dodala je da voli spajati nespojivo pa uz ovakvu jaknu zna odjenuti elegantnu haljinu i lude štikle jer misli da se sve može i da se treba igrati.

- Sa životinjskim uzorcima se rijetko igram, mislim da imam jednu jedinu haljinicu koja ima neke takve mrljice. Više volim grafičke obojane plohe, color blocking, karirano i ostale šarene uzorke. Ljudima bih poručila; Ne pratite trendove, pratite sebe! Kad me vidite u gradu u žarkim bojama, pošaljite mi pusu! Volim vas sve! - poručila je onda cool voditeljica.

Još genijalnih izdanja sa zagrebačke špice potražite u galeriji

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Stručnjakinja iz popularnog zagrebačkog frizura otkriva kakve frizure i boje kose imaju moć pomlađivanja
Frizeri iz šest popularnih zagrebačkih salona otkrivaju najveće trendove u kosi za proljeće
Dama od koje možemo učiti o stilu: Oduševit će vas kombinacije profesorice engleskog i njemačkog jezika
Ovoj zgodnoj djevojci kožne hlače stoje fantastično, a cipelama nas je oduševila!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".