Mia Dimšić za svaki dan bira jednostavnost: Ne preferira trend niskog struka, a za inspiraciju voli gledati seriju 'Emily in Paris'

Pjevačica je pozirala u kombinaciji traperica visokog struka, bijelih tenisica i kariranog kaputa koji je bojom i uzorcima kao stvoren za jesenske dane
Vidi originalni članak

Iako je na sceni najčešće možemo vidjeti u čizmama i visokim potpeticama, fotograf Goran Čižmešija Miju Dimšić ulovio je u jednom sasvim opuštenom i praktičnom izdanju. U njemu su glavnu riječ vodile boje jeseni, a pjevačica je za Divu otkrila da privatno više bira zagasite boje, dok za scenu razmišlja izvan okvira.

Kad je u pitanju odijevanje za privatne situacije, Mia se opisuje kao prilično jednostavno, kako sama kaže, čak i neupadljivo.

– Privatno više nosim tenisice jer razmišljam o praktičnosti, pogotovo ako znam da ću puno hodati. Kad želim zablistati na sceni, biram visoke potpetice, no one mi nikad neće biti izbor za šetnju gradom. U slobodno vrijeme volim nositi i uzorke, karirani mi je nekako jesenski. U proljeće više preferiram točkice, sve ovisi o vremenu – rekla je Mia za Divu. 

Preferira praktičnost pa je tako najviše imamo prilike sresti s ruksakom, dok torbe bira za večernje izlaske. Ovog je puta pozirala u kombinaciji kariranog kaputa, bluze i traperica visokog struka, a za Divu se osvrnula i na povratnički trend niskog struka:

– Nisam fan niskog struka, ne znam je li to neka trauma povezana s osnovnoškolskim danima kad se to više nosilo. Nekako, u trapericama visokog struka se možeš više najesti, to mi je glavni razlog zašto ih nosim. Ali nikad se ne zna, ako bude kombinacija koja mi se sviđa, zašto ne. 

Mia za sebe kaže da nema jak "modni osjećaj" pa često u odijevanju prati što nose modni uzori, pogotovo za događanja koja su joj bitna. Privatno ide po principu jednostavnosti, a kao serija koju voli pratiti kao izvor modne inspiracije navodi 'Emily in Paris'. Kaže, jako je lijepo gledati što likovi nose.

– Jednog uzora nemam. Nekad mi je ljepše urbano, nekad sportski, nekad boho country... Sve ovisi o raspoloženju – dodala je pjevačica. 

Ako točkice preferirate nositi i zimi, u galeriji pronađite najbolje komade za hladnu sezonu

FOTO: H&M 49 eura FOTO: H&M 39 eura FOTO: H&M 29 eura FOTO: H&M 29 eura FOTO: H&M 24 eura FOTO: H&M 39 eura FOTO: H&M 24 eura FOTO: H&M 24 eura FOTO: Mango 199 kn FOTO: Mango 199 kn FOTO: Mango 169 kn FOTO: Mango 169 kn FOTO: & Other Stories 99 eura FOTO: & Other Stories 99 eura FOTO: & Other Stories 51 euro FOTO: & Other Stories 40 eura FOTO: & Other Stories 30 eura FOTO: & Other Stories 30 eura FOTO: Zara 229 kn FOTO: Zara 299 kn FOTO: Zara 229 kn FOTO: Zara 299 kn FOTO: Zara 229 kn

 

'Dolazim iz Hong Konga, došao sam turistički u Hrvatsku i baš mi se sviđa. Lolita stil nosim već 10 godina'

Kako tretirati tanku kosu? Savjetnica iz zagrebačkog salona donosi savjete: 'Jednostavno i brzo rješenje je - odrežite je!'

Klasika dugo nije izgledala ovako dobro: Cipele i kaput kakve bira simpatična Ella nikad ne izlaze iz mode

Ella Dvornik, Kristina Burja i Zrinka Bubanović kao inspiracija za vikend-outfite: 'U crnom se osjećamo moćno!'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".