Mia Dimšić u upečatljivim zlatnim čizmama i mini haljini: Nosi model s domaćim potpisom i zanimljivim detaljima

Haljina u donjem dijelu s desne i lijeve strane ima dva komada tkanine koja vise, a Mia joj je dodala i glamuroznu svjetlucavu ogrlicu.
Vidi originalni članak

Završilo je 15. izdanje CMC festivala u Vodicama, a u finalnoj večeri nastupila je i Mia Dimšić s pjesmom "Ništa ili sve". Mlada pjevačica posebno nas je oduševila odvažnom kombinacijom za nastup, pogotovo zlatnim čizmama koje su ukrale pozornost na pozornici.

Mia je nastupila u mini haljini hrvatskog brenda JET LAG_studio šivanoj od materijala u više zemljanih nijansi s metalik odsjajem. Haljina u donjem dijelu s desne i lijeve strane ima dva komada tkanine koja vise, a dodala joj je i glamuroznu svjetlucavu ogrlicu.

Outfit je upotpunila čizmama zlatne boje na visoku tanku potpeticu koje sežu do koljena te u predjelu gležnja imaju nabore, a pravi su statement komad koji je odlično imati u ormaru.

Inače, u jednom ranijem razgovoru za Divu, Mia je otkrila da u privatnim situacijama preferira jednostavnost: 

– Privatno više nosim tenisice jer razmišljam o praktičnosti, pogotovo ako znam da ću puno hodati. Kad želim zablistati na sceni, biram visoke potpetice, no one mi nikad neće biti izbor za šetnju gradom. U slobodno vrijeme volim nositi i uzorke, karirani mi je nekako jesenski. U proljeće više preferiram točkice, sve ovisi o vremenu.

Mia za sebe kaže da nema jak "modni osjećaj" pa često u odijevanju prati što nose modni uzori, pogotovo za događanja koja su joj bitna. Privatno ide po principu jednostavnosti, a kao serija koju voli pratiti kao izvor modne inspiracije navodi 'Emily in Paris'. Rekla nam je ranije, jako je lijepo gledati što likovi nose:

– Jednog uzora nemam. Nekad mi je ljepše urbano, nekad sportski, nekad boho country... Sve ovisi o raspoloženju.

Ovog ljeta ponovno se nose gladijatorice, a ove iz omiljenog dućana odličan su odabir:

FOTO: Zara Metalizirane kožne sandale 29,95 EUR FOTO: Zara Ravne sandale na vezanje 29,95 EUR FOTO: Zara Ravne sandale na vezanje 29,95 EUR FOTO: Zara Ravne sandale s vezicama 29,95 EUR FOTO: Zara Ravne sandale od tkanine na vezanje 29,95 EUR FOTO: Zara Ravne sandale s vezicama 35,95 EUR FOTO: Zara Ravne sandale od brušene kože sa zakovicama 39,95 EUR FOTO: Zara Ravne kožne sandale sa zakovicama 29,99 EUR FOTO: Zara Ravne sandale s vezicama 39,95 EUR FOTO: Zara Ravne kožne sandale na vezanje 49,95 EUR

Efektan leopard uzorak u upečatljivoj kombinaciji zgodne novinarke i modela nije nikad bolje izgledao
Lupita Nyong'o u metalik 'oklopu' izrađenom po mjeri i crnom odijelu oduševila na crvenom tepihu
Uvijek volimo vidjeti elegantan stajling: Lijepa pravnica nosi cipele koje svoje mjesto trebaju naći u svakoj kolekciji

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".